hits

Vlog


Begynner dere å bli lei videoer? Personlig elsker jeg å lage videoer nå, det eneste problemet blir oppfinnsomhet. Det blir som oftest sminke video, eller hår video. Men altså, this is just the beginning! Nå får dere dagens vlog, jeg skulle egentlig lage en video med mine 3 favoritt liplinere. Men det ble i stedet et lite innblikk i hverdagen min, og lipliner video i ett, håper dere liker den.

xoxo

2 kommentarer
21.11.2016

Videoblogg - Chit Chat


God morgen, for en herlig dag! Fuglene kvitrer, et snev av nybakt brød forstyrrer nesen min. (Alt som ble skrevet nå var en løgn)
Jeg sto virkelig opp med feil bein i sta! Jeg våknet for typ 20 minutter siden, da vi la oss alt for sent i natt. Nå er beina mine så skjøre etter all fotball treningen også. Jeg har så mye hevelser og blåmerker, at jeg nærmest måtte tilkalle "assistanse" ut av sengen i dag tidlig, altså time to chill eller? Gudskjelov 2 hviledager til før neste gang, så får man håpe det er litt bedre til da.
I går kveld hadde jeg så ufattelig lite å gjøre, og jeg har jo filmet litt i ny og ned med det nye kameraet jeg fikk i bursdagsgave. Så jeg mikset sammen en liten "chit chat" video til dere. Jeg har overhodet ikke peiling på om dette i det hele tatt er interessant for dere å se på? Jeg ser jo så utrolig sliten ut på videoen, haha! Så vær så snill å si noe som f.eks: "Camilla? det der er low life video as", hvis den er helt på jordet!. Eller, bare fortell meg hva dere syntes. 

Håper dere får en herlig Søndag!
#Trøttjente93

xoxo

6 kommentarer
20.11.2016

New in+Pannelugg


Kjøpte denne Adidas genseren for en 50 lapp på ting og tøy i sta. Jeg elsker disse eldre Adidas genserne, som har lot's of lot's of space, og er super cumfy!

Har også klipt pannelugg på meg selv. Har alltid hatt lyst til å prøve det, og resultatet ble jo ikke så aller verst, eller?

Neida. Jeg har ikke klipt pannelugg! Jeg satt på Pinterest tidligere, og kom over småklipp med hvordan man kan fake pannelugg. Så jeg stakk på YouTube, og fant en video som viser en lett gjennomgang på hvordan det gjøres. Tutorial her

Men det er helt utrolig hvor mye gøy man kan gjøre med håret altså! Håper dere har hatt en fin dag.

Hva syntes du?

Xoxo

2 kommentarer
18.11.2016

Sminkevideo


Nå har jeg sittet meg flat i ræva tror jeg? Det kjennes ihvertfall sånn ut.. Jeg har drevet å redigert en sminkevideo jeg filmet for noen timer siden. Og nå når den var ferdig publisert på Youtube. Så fikk det meg til å tenke på hvor deilig det skal bli når jeg virkelig kan å sminke meg bra. Altså full pott på alt liksom! Fremheve kinnben riktig, generelt fremheve å legge tyngdepunkt på de spottene som skal ha det. Det er så lekkert!

Håper alle har hatt en fantastisk dag, også håper jeg at morgendagen deres bringer på nye og herlige øyeblikk.
xoxo

6 kommentarer
16.11.2016

Black Friday!


Stikker kjapt innom bare for å fortelle om denne nyheten som dukka opp i mailboxen min.

(Rett til G-sport sin hjemmeside)

Fra den 20/11, frem til den 27-11. Har Norges største og ledende sportskjede G-sport, black weekend! Her vil det komme kjempe flotte tilbud, så gled dere!

G-sport har unike garantiordninger som, prismatch og 100% fornøyd garanti. Og det blir de fleste kunder fornøyde av, ikke sant?

Jeg elsker sportsklær, noe denne butikken står for, og de har så utrolig bredt utvalg! Så vi får nå se da, om jeg får med meg et plagg, eller to når denne datoen kommer.

Ha en toppers dag dere<3

Xoxo

2 kommentarer
16.11.2016

Jobb intervju


God morgen fine medmennesker!

Ny dag, nye muligheter. Og jeg er så klar for denne uken som du får meg. I dag skal jeg på fotball trening litt utpå, så skal jeg på treningssenteret med F i kveld. I går ryddet vi klesrommet mitt, kan legge ut noen etter bilder senere i dag, her er før bildene:

Ellers var jeg i en kjempe hyggelig telefonsamtale i går kveld, med daglig leder av Nikita salongen. Jeg skal dit tidlig neste uke på en omvisning og bli litt kjent med "crewet", og jeg gleder meg som en liten unge. Nå har jeg en mulighet til å starte frisør karrieren min, som jeg har lengtet såå etter å begynne med. Men det er en anerkjent og bra salong, og jeg er ikke den eneste som har vært i kontakt med dem, så til alle andre søkere: bring IT! Haha

Neida. Er det meg de vil ha, så er det jeg som får sjansen. Jeg skal reise dit med et stort smil om munnen. Det er en stund siden jeg har drevet med frisør ting, da jeg har jobbet på bensinstasjon i to år. Rett og slett fordi jeg aldri fant noen ledig lærlingplass. Og da falt liksom den drømmen litt i dass? Men nå har jeg en mulighet, og den skal jeg prøve å gripe tak i så hardt jeg kan! Men også på en annen side, være klar over at mange andre har søkt på denne jobben.

Ha en Fin dag i dag!

Xoxo

4 kommentarer
15.11.2016

Sminkevideo


God morgen alle sammen (usedvanlig tidlig av meg derimot). Da er videoen ferdig publa på Youtube, så nå er den her. Håper den faller i smak. Selv, etter å ha sett videoen i ettertid, så ser jeg at den mørkeste fargen jeg la i tyngdepunktet i ansiktet. Den ble alt for oransje for hudtonen min. Men pytt pytt, la meg nå innrømme at det er første gangen jeg prøver contour og highlighting. Så *klapp klapp* , haha.
Ha en toppers Søndag dere!

Sountracks:
Alessia Cara - Here ( Lucian remix)
Lido - Money


xoxo

8 kommentarer
13.11.2016

Følg med senere!


Det er lørdag, som er manges favoritt dag! Jeg har filmet en ny sminkevideo til dere, og den kommer mest sannsynligvis ut i kveld. Akkurat nå er jeg en snartur ute for å handle. Men redigering og klipping påbegynnes straks da jeg er hjemme igjen. Stay tuned!

Xoxo

0 kommentarer
12.11.2016

Søvnig


Jeg har ikke akkurat så mye på hjertet i kveld. Jeg ligger surra inn i det grønne stjerne teppet mitt, og nesten sovner hver gang jeg blunker.

(Dagens selfies)

Har du hatt en fin dag?

xoxo

10 kommentarer
11.11.2016

Jeg er nominert!


Det her er flaut a vet dere! Her kommer jeg, "woho" nominert til beste innlegg! Også suger jeg til å blogge for tiden, haha.

For litt siden ble jeg spurt om jeg ville være med å støtte "sunn fornuft" plakaten 2016. Dette takket jeg selvfølgelig ja til, da jeg syntes det bringer frem viktige ord og meninger.

Jeg skrev da innlegget " mest komfortabel i eget skinn", som kan leses HER

Og ut av nesten 200 andre innspill, så ble jeg 1 av 10 som ble nominert til "beste innlegg". Det er jo rå stilig dere! Det varmer at innlegget nådde ut til noen, siden hovedpoenget var å oppnå det.

Ha en fortsatt fin dag videre.

Xoxo

2 kommentarer
10.11.2016

Mest komfortabel i eget skinn


Det er alltid en jente der ute som ønsker å bli fortalt at hun er vakker. Jeg vet dette fordi jeg ser henne i speilet hver dag. Jeg ignorerte henne i årevis. Men jeg lærte for hver dag, at hun trengte å bli tatt på alvor. Denne delen som innerst inne er utrolig vakker, men som jeg ikke klarte å finne.

Jeg har alltid hatt en formfull kropp. Stor rompe, hips, ingen flat mage, kviser på dårlige dager. Jeg har brukt sokker i bh'en som tenåring, jeg har stjelt på butikken, jeg har juksa på skoleprøver. Jeg har blitt mobbet, jeg har stått på sidelinjen. Jeg har grått, svettet, kjempet. Jeg har dømt og blitt dømt. Jeg har grått, og jeg har gitt opp. Altså, lista er lang dere. Og jeg er ikke feilfri. Men dette er merkelapper jeg har akseptert ved meg selv.

Min selvfølelse er enten høy eller lav, slik er det å være menneske, og det har vært sånn lenge. Men dette er okei, i hvertfall nesten. Vi er alle en generasjon som sammenligner, vurderer og dømmer oss selv. Når vi vokser opp, dømmer vi ubevisst, og spør alltid etter hva vi trenger, istendefor hva som gjør oss til den vi er.

Du er dum. Du er ekkel. Du er feit. Du er for tynn. Du er en taper. Du vil aldri få venner. Du vil aldri oppnå noe. Tenk hvordan livet ville vært om vi ikke brukte alle disse stygge ordene(og dette er bare noen få). Tenk hvordan virkeligheten faktisk ser ut, om vi bare kunne prøvd litt til, det lille ekstra.

I stedet er det bare frykt og bekymringer som har holdt meg tilbake. Usikkerheten har bare vært smerte. Det begrenset meg, og det var ikke noe jeg kunne gjemme meg bak, eller unngå. Men det må fortsatt være et bevisst valg å begynne å bevege seg fremover og ikke la dette ødelegge livet, må det ikke?

Utseende, klesstil, religion eller personlighet. Uansett hva folk prøver å velge som kan tråkke deg ned. Så vil alltid du være den som passer best i ditt eget skinn. Og det er ikke din feil om noen hater, det er heller dem som ikke helt har funnet plassen sin. For kjære vene, det har da vel for F ikke noe å si om hvor mange likes/followers du har, hvilken str eller klesmerke du har. Hva med å ha en god helse? Gode venner, en god familie og et lykkelig liv, istedenfor plastikk fantastisk? Som i bunn og grunn bare er kopier..

Du er vakker. Du er god. Du er ærlig. Du er lojal. Du er ekte. Kjære alle sammen. Negative ord prøver å komme seg inn i hodet ditt, ja. De vil prøve å manipulere deg så mye at du til slutt vil tro på ordene. Men husk det når jeg sier det, ord kan skade, men ikke drepe. Ordene som før pleide å såre deg, er bare drittprat fra en annen dritt. Og husk på det! Til slutt, la vær å sammenligne deg selv med andre. For det er du selv som er din sterkeste konkurrent.

Xoxo

6 kommentarer
03.11.2016
Design
Laget av Anette

Annonse