hits

Mimre


Dere får ha unnskyld for rotet i bakgrunn. Men sånn har seriøst soveromsgulvet mitt sett ut så lenge jeg kan huske!

I går kom foreldrene mine på besøk, bare for å spise litt mat og ses (da det er lenge siden sist). De kom med denne jakka til meg, og den er så elsk! Fikk masse annet nyttig og fint av dem, så nok en gang, tusen takk parents!

Av min bedre halvdel fikk jeg et nytt videokamera! Skal filme med det en dag, så får vi se hvordan resultatet blir. Jeg fikk i tillegg disse 2 vakre blomstene, som virkelig satt som et skudd her:

(Møkk på speilet og! Her kommer virkelig sannhetene frem dere, hah!)

Jeg er evig takknemlig!

Xoxo

6 kommentarer
27.10.2016

Happy birthday to me!


I dag fyller jeg 23 år, så i dag feirer jeg meg og hva jeg vil bli. Den søsteren, datteren, tanten, kjæresten, vennen jeg er. Og moren jeg en dag vil bli!

Jeg er takknemlig for livet. Jeg er takknemlig for foreldrene mine som fikk meg hit jeg er i dag, og som har oppdratt meg til å bli en jordnær og flott dame. Jeg er takknemlig for alle gode mennesker jeg har rundt meg. Jeg er takknemlig for den svært støttende og gode samboeren min, og jeg er takknemlig for denne dagen.

Så gratulerer med dagen til meg! Jeg ønsker flere år med glede, kjærlighet, latter og en god helse. Jeg ønsker styrke og visdom i de møtende dager, og suksess i alt jeg gjør på denne dagen.

Xoxo

6 kommentarer
26.10.2016

A little celebration


I går fikk vi besøk av Silje og Pål. Og fy flate som vi koste oss! Jeg tok selvfølgelig ikke så mange bilder, da tiden fløy fort og vi hadde det så gøy. Jeg har ikke bursdag før på Onsdag, så derfor tok vi en liten mini feiring i går, og det var så verdt det. Vi snakket i timesvis om ALT. Vi gamet litt, kjørte rundt i stua med classywalk, faktisk! Vi så på vines og folk som driter seg ut på YouTube, men hallo? Vi lo så mye atte fyy!

Jeg hadde på forhånd lagd både hjemmelaget pizza, mini muffins, rullekake med sjokolade og marshmallows, og fryste lollipops med sjokolade og jordbær biter.

Og vi alle ble så stappa, haha! Tusen takk for en kjempe herlig kveld dere<3 Denne dagen vil komme langt fram i minneboka.

Hvordan har helgen din vært?

Xoxo

6 kommentarer
23.10.2016

5 ting å gjøre sammen med partneren din


Mange par liker å gå ut (du vet, den "tradisjonelle" middag og kino) for å få en sjanse til å koble av litt i den alt for stressende hverdagen. Men en kveld hjemme kan bidra til en mye mer intim forbindelse ved spisebordet, sofaen, og spesielt under dyna.

Jeg tenkte å dele noen ideer til hva man kan gjøre hjemme, sammen med partneren<3

Hjemme spa:

Sett sammen en liste over spa relaterte aktiviteter som massasje, pedikyr og alt det andre som høres ut som en morsom aktivitet. La kjæresten din plukke ut de som h*n ønsker å nyte, den dagen. På slutten, så vil dere begge føle dere roligere, bedre og friskere!

Gaming:

Jeg elsker å spille! Og er som oftest en du ikke ser gir seg, før det sitter. Uansett, hvis du liker å game, utfordre kjæresten på en head-to-head match, som gjerne kan gå over hele natten, til du blir lei. Uttrykket i ansiktet hans vil være uvurderlig når du forteller ham at du vil game etter middagen. Det vil være verdt hvert minutt av spillet!

Filmkveld:

Forbered popcorn og krydre dem med smaker som dere elsker. Kjøp filmer (fordi nedlastning er ulovlig) som dere vil både nyte og huske. Kanskje det er koseligere på soverommet? Rigg til, og tadaa: cozymode!

Lag middag sammen:

Det her er favoritten min! Her kan vi både samarbeide, le og tulle. Jeg har det så gøy på kjøkkenet sammen med F. Og vi hjelper gjerne hverandre hver gang. Lage spennende mesterverk som vil begeistre smaksløkene våre!

Gå tur sammen:

Har dere hund så er dette et pluss! For da har man faktisk en grunn til å komme seg ut på tur, haha. Ihvertfall, vi pleier å gå i skogen, her er det helt fantastiske syn å møte! Og atmosfæren blir liksom noe heelt annet. Det er terapi for oss begge, og vi stresser sånn typ 0! Det er så kos.

Ellers er det overhodet ikke ulovlig å bare skru av alt som gjør dere distrahert, krype under dyna og la det som skjer, skje..

Har du og kjæresten gjort noen av disse?

Hva pleier dere og gjøre?

Xoxo

8 kommentarer
20.10.2016

Gårsdagens innlegg


Edit: dette innlegget ble publisert i går kveld, men noe gjorde at det ikke ble publisert. Så here you are!<3

God kveld i stugu. Nå er jeg stappmett etter middag, kake, og litt mer kake.​

Vi har hatt storfint besøk av svigermor og Viciy. Det er alltid godt med litt besøk av nære og kjære.

Jeg er en Internett shopper, noe mange kvinner er i dag. Men hallo? Det er jo så lettvint. Klikk, klikk og det er på vei! Og når jeg ikke har penger å bruke, så har de fleste shopping sider et lite hjerte under hvert produkt, sånn at det kan lagres, til penger er tjent inn, hehe. Så jeg tenkte at jeg kunne vise dere noen av produktene jeg ønsker meg, men som jeg helt sikkert aldri kommer til å kjøpe. Sånn er det når man må prioritere riktig. Men det er noe som heter å spare Camilla..

Altså, mmm! Denne lekre kjolen skal en dag bli min. Den er så himla sexy, og ser lett og behagelig ut. Soon you will be mine!

LINK HER

Denne jakka er bomb! Helt siden bomber jakkene kom på moten, så har jeg digget dem! Denne knæsj røde jakka falt jeg for i sekundet jeg så den, elsk!

LINK HER

Min absolutt favoritt farge! Og jeg er så forelska! Jeg elsker at det er en baggy/oversized genser "kjole", for da er den perfekt nå når det begynner å bli kaldere ute, me want!

LINK HER

Adidas<3 Det mest kledelige og perfekte jeg vet om. Disse skoa er så kule! Gi meg dem nå!

LINK HER

Simpel og kjempe stilig lue. Tenk hvor kul denne hadde vært med et par lyse jeans, og en marineblå eller hvit overdel, amen!

LINK HER

Ja takk! Drit stilig bukse som jeg ville brukt så mye. Denne ser super behagelig ut, og er garantert helt awesome på! Ønske, ønske.

LINK HER

Og tilhørende topp!

LINK HER

Har du mye du ønsker deg, men ikke kan ta deg råd til?

Hva syntes du om slike innlegg?

Xoxo

4 kommentarer
20.10.2016

Min dag i bilder


Jeg har bakt kake

Knipsa bilder i bilen med F

Og blitt forelska i denne bamsen

Xoxo

10 kommentarer
18.10.2016

Lazy Monday


Denne dagen har vært utrolig lang syntes jeg. Vi lå lenge i dag, siden helgen har bestått av kun jobb, og mye annet som har gjort at vi har fått lite søvn.

Formen har vært litt opp og ned i dag, da jeg har en del smerter i magen enda. De er så klart ikke så sterke som før, men det er ikke noe godt å gå rundt å ha det sånn hele tiden heller. Jeg og F har gjort litt småtteri i huset i dag bare. Vi hang også opp noen meiseboller rundt i hagen i sta, slik at de søte pip pipene får litt å tygge på, samtidig som de drikker seg fulle på eplene som ligger på bakken her.

Så rusla jeg, Ara og F bort til postkassen, og der hadde jeg fått 3 pakker i posten. Ble veldig fornøyd med genseren! Har ikke prøvd det andre her enda:

(Dette fåes kjøpt på appen Wish)

Nok en gang, tusen takk til Trine og Viciy, som stiller opp når jeg ikke føler meg så bra<3 De var innom både life og butikken for oss, så jeg slapp å kjøre ned til sentrum å handle i denne formen, lots of love!

Håper dagen deres har vært knall.

Xoxo

10 kommentarer
17.10.2016

I needed this


Merkelig at de fleste innleggene mine bare blir publisert sent på kvelden? Det er vel da jeg har funnet min cozy spot og er i skrive modus. 


I dag dro jeg den late stumpen min til siviliserte områder og dro likesågodt med meg storebroren min  i samme slengen. Så tok vi turen til "home sweet home". Der fant vi mamma i god stolen sin, surra godt inn ullteppet sitt. Pappa sto på kjøkkenet og lagde middag, 10 poeng der pappa! Det smakte foresten nyydelig. Det er alltid deilig og komme hjem til alle minnene<3 Man sitter å mimrer i evigheter, snakker fotball og nyheter, deler følelser og reflekterer over viktige ting. Man lader liksom litt opp! 

 

Jeg fikk en gave av pappa og mamma også, om det var en "håper du blir frisk fort", eller som jeg liker å kalle det "jeg ble ihvertfall litt friskere nå!", haha neida parents! Eller om det var en tidlig bursdagsgave (som foresten ikke er før 26). Men uansett! Tusen millioner takk for gaven, jeg er så frelst av Adidas, og det har jeg alltid vært. Alltid stas med noe nytt og ikke minst super nyttig!     Digger denne ihvertfall!                                                       
Så med det sier jeg takk for i dag<3 I morgen er det en helt ny dag, og da er det alltid like spennende å tenke på hva man kan ha i vente. Håper helgen deres har vært fin, og håper starten på uken deres blir knall! Tusen takk for alle støttende ord, og all omtanke. Dere er gull<3 

xoxo 
 

10 kommentarer
16.10.2016

Ikke på topp


Jeg trenger å hvile, hodet sprenger, livmoren jobber som bare det enda, mere trenger jeg vel ikke å forklare?

Ha en fin kveld a dere<3

Xoxo

14 kommentarer
15.10.2016

Det tok lang tid!


Nå er jeg så ferdig som du får det.

Jeg og F sto opp kl 8 i dag, jeg hadde time 09:30. Vi kom akkurat til tiden og jeg fikk straks et rom jeg skulle være på. Det første som skjer er at jeg får 4 piller opp i skjeden, så måtte jeg ligge sånn her i 2 timer.

Etter de to timene skulle jeg opp å gå, og jeg husker jeg fortalte Frank "er det ikke vondere enn dette?", det kom jeg til å angre på..

Smertene var så eksplosive og kraftige. Man kan sammenligne det med menssmerter, men mye verre! Og etter 2 timer skal ting begynne å skje, blødningen skal avta og smertene skulle minske. Skjedde det tror dere? N E I

Min flotte, gode partner har vært helt fantastisk i dag! Han har strøket ryggen min, sovet ved siden av meg, løpt opp å ned for å kjøpe en ny Imsdal, da vannet i springen var alt for lunkent. Vært med på do, observert og snakket for meg når jeg har hatt for sterke smerter.

Jeg fikk også denne søte "god bedring" gaven av han, noe som satte et stort smil på meg. Jeg elsker deg vennen min<3

Matlysten har ikke vært der i det hele tatt, jeg spiste 2 sånne bokser med frukt. Men de kom bare opp igjen..

Og da jeg trodde vi var ferdige, så skjer det visst mindre enn jeg tror down there.. Så jeg må inn å ta en innvendig ultralyd, hvor jeg tydelig så at det fortsatt var inni meg. Så da var det en runde til med tabletter, like vondt hver gang når de begynte å virke. Nå er jeg endelig hjemme. Takket være søte mennesker Trine, Viciy og Stian - LOVE. Jeg er veldig kvalm nå, har spydd en del. Så nå håper jeg at søvnen sniker seg nærme, sånn at jeg kan slippe mer for i dag.

Xoxo

8 kommentarer
14.10.2016

Spontan abort
Dette er ufattelig vondt for meg å snakke om. Og ihvertfall nå som jeg kom rett fra sykehuset, for de rakk jo bare å bli 7 uker.


(Uke 6, luftig mage)                                                                                   

I dag har jeg lov til å være nedfor. Jeg har lov til å gråte, tenke å stille spørsmål. 7 uker er ikke lenge, men det er starten på et liv. Med en gang jeg tok den andre gravid testen, forandret alt seg. Jeg merket straks at noe spiret inne i magen min, morsfølelsen kom på sekundet! Jeg strålte litt og litt for hver dag, og motivasjonen til livet begynte å bli stor.


Jentenavn var allerede valgt ut, vi begynte vel å komme inn på et guttenavn vi likte også. Det er jo en selvfølge at en sånn nyhet forandrer livet ditt. Jeg hadde lenge igjen, og jeg ville overhodet ikke at det skulle ta en så sterk og vondt ending. For 2 dager siden begynte den lyserosa fargen å dukke opp, noe jeg egentlig ikke så på som farlig. Men i går begynte jeg å få en ubehagelig murring i magen, så jeg satte meg på skåla, og det første som kommer ut, er hverken det ene eller det andre, men foster rester. "HVA FAEN?".. Da var det bare 1 ting å konkludere, spontan abort. 1 ting å gjøre, komme meg til legen. Jeg kom meg til fastlegen min, han videresendte meg i en hast, og da mener jeg en hast (30 minutter å kjøre til sykehuset). Så var det å slenge bilnøklene over til gubben og kappgang bort til parkeringsautomaten. Så var vi inne 5 på 2. Pfft, 5 minutter før "hvor er wc!?". Og vet dere, i det kortet minuttet jeg var innom doen, så kom det et lite håp inni meg. For blødningen hadde stoppet, helt! Jeg rusler bort på venterommet hvor F sitter spent og venter. Noen sekunder senere roper noen opp "Snoen?", å der dere, der forandret alt seg. Det lille håpet jeg fikk tidligere? Jeg mista det ikke.. Ikke helt enda.

 

 

"Hva skal du med den stanga der? Og hvorfor er det tredd en kondom over den? Hey! Hvorfor smører du den blå kremen på stanga?". Jepp, jeg har aldri hørt om innvendig ultralyd! Så der skvatt jeg langt oppi stolen, for fy søren kvinne! Nå er det ihvertfall noe som ikke stemmer. Hun snur skjermen mot meg, jeg ser en søt liten aubergine formet skygge, og hun forteller at det er null puls. Jeg var selvfølgelig klar over dette, da jeg har blødd i 2 dager, kraftig! Så sier hun "men? Vent litt!", og der var håpet mitt oppe igjen! Hun kommer tilbake med en annen lege, så kommer den stanga igjen da, for andre gang. Like ubehagelig som første gang, haha! Så ser jeg bort på skjermen, og like ved den søte auberginen, ser jeg en enda større aubergine! What? Tvillinger?
Så jeg gikk inn med en fast følelse, spontanabort. Fikk et lite håp, og inni meg lå det ikke bare 1 foster, men 2. Det ene hadde holdt ut litt lenger, derfor var det ene større enn det andre. Jeg fikk beskjed om at tvilling svangerskap er mye mer risky enn 1 barns svangerskap. Et svangerskap er alltid 50/50 sjanse, så tårene sprutet til. Jeg ble så utrolig sårbar akkurat der å da, tvillinger? 2 liv! Så må jeg inn på et annet rom, der møter jeg en utrolig god og fantastisk dame, som tar godt vare på meg. Hun forklarer meg hva som skjer videre.

Så nå sitter jeg godt planta i sofaen, har inntatt min første tablett som setter igang resten av spontanaborten. Så skal jeg tilbake i morgen kl 9, få 4 nye tabletter, ligge i 2 timer. Så skal jeg bevege meg mest mulig. Videre vet jeg ikke enda.. Jeg bar på fostrene i 7 uker, og ble så glad i dem! Tenk på det, eller tenk på det selv når det skjer dere. Men man må også huske på å ikke glede seg så alt for mye før ihvertfall 12-14 uker er gått, først da er graviditeten sikker. Men alle svangerskap er forskjellige, noen er uheldige. Men det betyr fortsatt ikke at muligheten er borte :) 
Så her har dere ihvertfall litt av grunnen til at jeg ikke har blogget på alt for lenge, rett og slett fordi jeg ville skrive min første post da 12 uker var gått. Så litt på det som en større glede! Men det er ikke alltid alt går, og da må man bare komme seg igjennom det. Jeg elsket å være gravid, og jeg gledet meg hver dag! Det var en fantastisk følelse og noe jeg helt klart kommer til å få oppleve igjen.
Så hva annet kan jeg gjøre nå, enn å move on.
Xoxo

 

 

 

22 kommentarer
13.10.2016
Design
Laget av Anette

Annonse