hits

Kjære kunder


Hvorfor ikke bare ha respekt for meg? Jeg respekterer deg, bare i tilfelle du ikke visste det .. Jeg skal innrømme at jeg har noen fantastiske kunder, men til tider føler jeg at kunder glemmer at under "uniformen" er jeg bare et menneske. Jeg gjør bare det jeg blir betalt for og jeg følger selskapets regler og rutiner fordi det er det min jobb. Jeg tror ikke mange tenker over hvordan de ansatte blir behandlet av kundene. I mange tilfeller kommer kunder til meg. Før de kommer inn, så vet de hva de vil ha. Butikken skal ha det! "Vi er dessverre helt tom!", får de fra meg. Hva de ønsker å høre er "her er hva du vil ha". Alt som ikke er til at effekten ikke gir dem det de vil ha, får dem til å være uhøflig. Fordi i deres øyne, er det ingen god grunn til at jeg ikke har det de ønsker. Jeg er en av flere ansatte, og har ingen kontroll over hvorfor bensinprisene er så høye, eller hvorfor tippemaskinen ikke gir deg den bongen du fylte ut. Disse er ofte laget og eies av noen jeg mest sannsynlig aldri vil møte. Så ta et skritt tilbake, pust. og tenk på det. Ta problemene dine opp med riktige personer.

Dette er ikke Ting og tøy. Dette er en bensinstasjon. Prisene er forhånds bestemt, og igjen, har jeg vanligvis ikke kontroll på prisen. Faktisk, så har noen kunder tatt så feil, at jeg noen ganger har hatt lyst til å skrike til dem hvor galt det er. Når en kunde sier at dette ikke er prisen for så og så, og du viser dem med prisen. Eller hvis en bestiller pizza til en spesiell tid, og dukker opp 15 minutter for sent, så er det strengt talt ikke min feil, men din feil. Til slutt. Hva med de gangene jeg åpner 10 minutter for tidlig for en eller to engstelige kunder som ikke gadd å finne ut åpningstider før de forlot huset. Eller å lukke 30 minutter for sent fordi jeg var snill mot en kunde da jeg drev å stengte, også dukker enda flere opp.

Vi alle prøver for harde livet her folkens! Vi må slutte å være så "stygge" mot hverandre, og heller vise litt mer takknemlighet.

Xoxo

16 kommentarer
15.09.2016

GET READY WITH ME


En liten GRWM video til dere. En enkel look, som er fin å bruke i hverdagen!

Ha en fin kveld videre<3 xoxo

10 kommentarer
14.09.2016

Nå slipper vi å fryse i vinter


Da er Tirsdagen så og si over, og vi har fått gjort så mye! Jeg har hjulpet F med ved hugging, så nå slipper vi å fryse i vinter. Vi har fylt opp et stoort rom med ved ute i låven. Det er igjen bittelitt, så vi skal slenge på oss litt varmere klær og få det unnagjort før vi hopper i bosoa. Eller først i dusjen, for fyy så mye bark rester og støv på kroppen det ble, og det klør!

Ha en fortsatt fin kveld. Sov godt og drøm søtt<3

Xoxo

14 kommentarer
13.09.2016

VLOG- an insight into my everyday life


Da er videoen lastet opp og klar! Den ble litt lang (10 minutter), så blir du fort lei så spol over "kjøre" snuttene!
Kommenter gjerne hva dere syntes om videoen. Jeg ser at neste gang, så må jeg bruke mer tid på å snakke "til dere". 
For nå ble det en mer, "vise dere rundt" video. Jeg trenger også helt klart et bedre kamera, og en bedre pc, for fy søren så lang tid alt skal ta, og hvor irriterende det er hver gang det klikker.. Men pytt pytt, enjoy!


xoxo

18 kommentarer
13.09.2016

I MORGEN KOMMER VLOG VIDEOEN


God kveld mine gode, trofaste lesere!

Jeg vet jeg vet, dere venter på vlog videoen. Men jeg kan med hånda på hjertet si at jeg begynte å redigere filmen kl 13:30 i dag, og har sittet frem til nå. Det ble til og med noen småfeil inni filmen, men det får bare gå, for nå er jeg så lei movie maker og all klikkingen der, haha!
Den driver å laset opp på youtube nå, men jeg er for trøtt til å gjøre noe mer. Så det første jeg gjør når jeg våkner i morgen, det er å publisere videoen. Det ble ikke så mye prating, men en litt mer "follow me true my day" video:-)

Sov godt og drøm søtt<3
xoxo
 

4 kommentarer
12.09.2016

Update vlog


(Mobil innlegg)

Hei alle sammen:-)

Jeg filmet masse i går! Og gleder meg til å dele den med dere. Syntes kanskje jeg skal bruke litt mere tid på å snakke i kameraet, i stedet for å bare filme rundt. Så derfor har jeg bestemt meg for å filme ihvertfall starten av dagen i dag, også publiseres videoen i ettermiddag, håper det høres greit ut.

Slenger med et bilde F tok av meg i går kveld.

Hva skal dere gjøre på denne solfylte Mandagen?

Xoxo

2 kommentarer
12.09.2016

Gårsdagen


Hei dere. Hvordan har helgen vært så langt? I går var egentlig dagen helt fullstappet, pluss at jeg og F hadde en avsluttende kosekveld. Så da la jeg vekk bloggen, å bare slappet av, og nøt fridagen. Jeg var også på fotball treningen så tidlig som 09:30! Og der fikk jeg virkelig løpt fra meg litt! Men nå er det andre gangen jeg blir dundra inn i veggen av en random motspiller, hele høyre låret mitt er hovnet opp, haha! Men er man med på et guttelag, så må man nesten tåle det.

Gårsdagens outfit:

I dag har jeg fått låne videokameraet til pappa. Det er ikke det beste, og heller ikke det nyeste. Men jeg tenkte at i dag, så kan jeg filme en liten vlog. Og på slutten av dagen, så legger jeg ut videoen! Jeg bare håper såå at det ikke går rett i dass, som alle andre videoer gjør!

Så da ønsker jeg dere en fin dag, litt grått i starten her, men vi har håpet oppe.

Xoxo

14 kommentarer
11.09.2016

MY HOME INTERIOR


Just some sneak peaks

Hva syntes du?

Xoxo

21 kommentarer
08.09.2016

Fuck negativ energi


Du er vakker. Du klarer kanskje ikke å se det på grunn av stygge kommentarer fra folk, eller kanskje det ligger en usikkerhet rundt utseende ditt. Å være vakker trenger ikke nødvendigvis å reflekteres over hvordan du ser ut. Det kan også være hvordan du ser på livet. Måten du ler på, måten du er talentfull på, eller måten du kan tenke på. Mulighetene for skjønnhet er uendelige! Ditt eget hjerte kan være vakkert, og det er det sannsynligvis også.

Noen tror vekten dems har noe å si, hvordan ansiktet ser ut. Men husk at du ble skapt sånn for en grunn. Gud sa sikkert : " Yeah! Denne jenta/gutten vil se smashing ut med en liten dært av dette, og dette. Det smilet, de øynene, det håret, den kroppen og ikke minst sjelen, skal bli så vakkert som overhodet mulig". Så ikke la noen tråkke på deg, du er så mye mere verdt!

Ikke bruk energi på å ta til deg all negativ crap, som usikre mennesker prøver å påføre deg. Men ignorer heller, og i det øyeblikket du er komfortabel med hvem du er, og hva du er. Tykk eller tynn, så vil du straks merke begynnelsen på styrke. Når du forstår hva kroppen din trenger for å utføre sitt beste, så vil du forstå hva som gjør deg levende, respekter det,beskytt det.

Hva syntes du om temaet?

Xoxo

10 kommentarer
08.09.2016

Tuesday update


Åh, jeg syntes å starte en setning med "god morgen" begynner å bli dødskjedelig å skrive her inne, haha. Det er jo selvfølgelig den mest brukte setningen igjennom livet, i guess. Men tror kanskje jeg skal finne opp en eget setning, men det tar vi en annen gang. Jeg må bare få si at jeg gleder meg så insane til min første fridag, som blir førstkommende Lørdag! Da starter jeg dagen med en fotball økt, noe jeg elsker! Etter det, så vet jeg ikke, haha. Men jeg har fri, å det skal bli så deilig dere. Da kommer det bedre innlegg, og muligens mer interessante innlegg.

Jeg har så lyst på ny tatovering! Men det er liksom ikke noe man kan ta seg råd til, når man har både hus, dyr og ikke den høyeste lønna. Jeg klager ikke, overhodet ikke. Så derfor har jeg funnet frem en sånn her, så nå tenkte jeg at all lommerusk legges oppi den her :

Og plutselig en dag, så er den helt stappings med krølla "verdifulle" lapper. Slik at jeg kan putte på enda mere blekk på kroppen. Vi blir skrukkete, vi blir skjøre, kroppen blir overhodet ikke like spretten og fancy å se på. Så da er det ingenting som er vakrere enn meningsfulle eller vakre kunstverk spredd rundt på kroppen. På noen kan du faktisk få se hele livshistorien dems, tatovert på kroppen. Og det syntes jeg er så kult!

Jeg har til sammen 10 tatoveringer, men jeg er ikke ferdig.

Har du tatovering? Betyr den noe for deg? Ha en fin dag i dag <3

Xoxo

12 kommentarer
08.09.2016

Retro glasses


1 1/2 time til kveldsvakt. Håper alle får en fin dag!

6 kommentarer
07.09.2016

Sponsetblogg


Det skriker fra alle hjørner i huset, vinden er kraftig og sur. Jeg ligger som en ball i sofaen og spiller litt PlayStation med F. Begge hundene er litt urolige, med tanke på aktiviteten utenfor. Det er pause i spillet nå, så jeg klikka meg kjapt innom mailen min bare for å se om 1, eller 2 viktige mailer har dukket opp, noe som er umulig å finne, da mailboksen inneholder hundrevis med junk mail. Latskap..

Nylig sendte jeg en mail til Sponsetblogg.no. Og fikk raskt en tilbakemelding! Her fikk jeg en varm velkomstmelding med en oversiktlig guide til neste steg. Så nå har jeg registrert meg!

Dette er første gangen jeg prøver dette, og jeg er rimelig fresh innenfor bloggingen. Men her kan alle prøve seg, og det er kjempe enkelt! De har allerede gitt meg en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag. Så har du lyst til å få mailboxen din litt mer spennende, registrer deg da vel! Http://www.sponsetblogg.no

Er du allerede registrert? Sov godt, og drøm søtt<3

0 kommentarer
07.09.2016

Skjønnhet burde være et morsomt uttrykk


Hvorfor trenger vi å kritisere, hvorfor trenger vi sladder? Vi må slutte å tråkke hverandre ned.

Det er overhodet ingen som har automatisk fritak til å være respektløse. Som å kaste tomater og skjellsord som prøver å gjøre samfunnet til et bedre sted. Hvorfor lever vi i den beste av alle mulige verdener, men samtidig protesterer mot den. Sosiale medier har blitt en plattform fylt med dritt. Og noen av de personlige angrepene jeg har vært vitne til i løpet av sosiale medier i de siste månedene har gjort meg skamfull av å være en del av denne verdenen. Vi er så opptatt av å gå på hverandre på Facebook/Twitter kl 3 på natten

Tenk på dette: Hva er det med vår verdi som individer som inspirerer vår usikkerhet rundt hverandre? Det er så dumt, så overfladisk, men sant. Sannheten er at vi vet det. Vi ser det, lever det, puster det, ser på TV om det, leser om det. Kanskje vi hører om Obamas ører, men det er omtrent det.

Jeg sier ikke at vi ikke kan eller bør bry oss om mote, skjønnhet. For disse interessene er gøy og verdt noe. Vi bør være i stand til å hedre all skjønnhet i alle former når det er mulig. Det gir livet ekstra krydder og smak. Tenk på utseende som en ressurs. Akkurat som utdanning og penger. En ressurs for å få det du ønsker. En vare, hvis du vil. Når vi endelig kan vise skjønnhet, og få det til å bli et morsomt uttrykk, vil vi ikke lenger være i tvil om hvor vår virkelige verdi ligger, slik at vi kan se en slutt på den ekstreme sjalusi trenden mellom oss slik vi kjenner det. Til en viss grad, vil det alltid være en form for spenning mellom alle, både kvinner og menn, med eller uten at skjønnhet spiller noen rolle.

Bottom line: vi må slutte å slåss over utklipp som er igjen til oss, laget av makthaverne. Sjalusi er bare et symptom på alt annet vi fortsatt ikke har. Det er så lett å glemme hvem de virkelige fiendene er, og dermed har vi sluttet oss selv på vei til det vi håper er et bedre liv, selv om bare i form av ond dritt-snakk, for å lindre sinnet vårt. Og når vi er i dette fokuset, mister vi synet av det store bildet av hvorfor vi egentlig er her: for å sikre fremtiden for neste generasjon.

Xoxo

8 kommentarer
06.09.2016

Et lite hei


(Mobil innlegg)

Sakte men sikkert så faller jeg litt vekk fra bloggingen. Det er ikke like mye tid lenger, som det var. Jeg jobber mye mer, jeg har så mye å gjøre hjemme, masse dyr som må gåes tur med/ holdes i aktivitet osv osv. Så det er ikke mye spennende som skjer for tiden. Jeg venter på noen pakker i posten, tenkte jeg kunne dele alt med dere når alt er kommet frem. Nå har jeg faktisk så sabla dårlig tid! Jeg skal være på jobb om 15 minutter.

Har forresten blitt mørkere i håret! Litt uvandt, og kommer nok til å bli helt lys igjen neste gang! Men en liten forandring i livet, er bare sunt.

Ha en fin dag dere<3

Hva skal du i dag?

Xoxo

10 kommentarer
05.09.2016
Design
Laget av Anette

Annonse