hits

SPØRSMÅLSRUNDE


SONY DSC
Slengte med dette bildet jeg tok inne i låven her. Jeg vet ikke hva,
men jeg liker noe ved det. Hva syntes dere?
Jeg tenkte også at jeg vil kjøre på med min første spørsmålsrunde
her på bloggen. 
Still meg spørsmål om alt. Så skal jeg prøve å svare så godt som mulig:-)
Kjør på!

xoxo

 

15 kommentarer
31.07.2016

No life


Søndag. En dag som vanligvis var fylt med familiekos og avslapning etter en slitsom uke. Mens i dag, så er søndager litt sånn "no life" aktig. Jada, jeg får slappet av, nesten for mye! Jeg sitter i skrivende stund utenfor jobben min og drikker en iskald solo. Mm! Samtidig har jeg sinnsykt god tid til å lage masse videoer, kule innlegg eller evnt ta masse bilder. Men her sitter jeg, utenfor jobben, no life. Men tvil ikke, for er du meg så overrasker du alltid! Bare se her liksom, jeg fikk jo til et innlegg nå. Kanskje ikke det mest spennende, men jeg er ganske sikker på at det blir lest forde. Because Sunday!

Jeg og Sara snakket på å kanskje lage en ny film i dag, men det får jeg ikke fortalt noe om før jeg møter henne igjen. Kjapp deg i dusjen a Sara!<3

Hvordan har din dag vært så langt?

Xoxo

4 kommentarer
31.07.2016

Du er verdifullJeg har aldri vært den mest jentete jenta. Som barn elsket jeg å spille fotball og henge med gutta på bygdefeltet. Hele familien min spilte, så da ble det jo en selvfølge at jeg begynte å jage den ballen.
Da jeg ble eldre, begynte jeg å vokse ut av min "guttejente " fase og begynte å bruke sminke og rettetang. Men jeg følte meg fortsatt best når jeg spilte fotball. 
På videregående, der var det helt greit å bruke hva du ville. Sjansen var, du ville mest sannsynlig se minst fem personer i pyjamas på morgenen. Førti med høye hæler, og femten med fotballshorts.
På en lørdag kveld var det skikk å bruke høye hæler, et stramt skjørt og en slags 100 kroners flagrende topp fra Only. Til første skoledag kjøpte jeg et svart skjørt, en billig HM topp og høyhælte sko. Og blikk kom, oh yes! Men jeg ga totalt f i mennesker med behov for kvalme.
Jeg kjøpte alltid nye klær og unyttige ting når stipendet kom. Resten gikk nok til kantinen.. Men så mye waste! Og hva fikk jeg for det? Ikke mye.
Etter en stund fikk dette meg ihvertfall til å innse at det handler ikke om hva du har på deg, det handler om hvordan du bærer det. Da jeg kom hjem fra skolen, hoppet jeg alltid inn i en oversized t-skjorte, og jeg følte meg mer komfortabel i klærne mine enn noen andre klær. Og det fikk meg til å tenke, "hvorfor bryr folk seg egentlig så insane mye?!".
Og i tillegg til den falske plastikk verdenen som så mange vil leve i. Det er flere ting jeg heller vil gjøre enn å lese om kvinner i mote magasiner. Disse er designet for å tiltrekke uenigheter, sjalusi, penger og falskhet. Det er en konstant og utfordrende kamp mellom sexy og ?skanky?. Og i dagens samfunn er det svært viktig for kvinner å være sexy hele tiden, men vi kan ikke gå for langt med våre fagre bryster og distraherende hofter, åh gad no!

Så.. Hvorfor sier min mor at hun er "for gammel til helt lyst hår" eller for sexy kjoler? Hvorfor får jeg rare blikk fordi min mest komfortable kjole var mer moderne på 90-tallet? Hvorfor føler punks at de alle må ha de samme hårklippene? Hvorfor kan du ikke bruke hvitt i begravelser? Hvorfor i helvette får ikke folk lov til å vise tatoveringer på jobben? Hvorfor spiller det noen rolle hvordan Hillary Clinton ser ut uten sminke på? Hvorfor er det fortsatt et så stort HAT når menn vil være kvinner og kvinner vil være menn? Hvorfor er du hore hvis du roter som singel? Eller legger ut et vågalt bilde?
Hvis man bare holder seg innenfor lovens grenser ( unntak hvis noe latterlig plutselig blir ulovlig, så endrer du loven selv). Bruk festival klær til butikken hvis du føler for det. Kyss jenta du er keen på, hun kan være fremtiden din.. Bruk denim shorts med vintage hæler, eller 12 cm lange falske negler. Ha håret i en stor fæl dott hvis du føler for det. Følg drømmen din hvis det er det du vil. Dyrk et gigantisk frø? Dye håret ditt blått, bruk den største og mest behagelige t-skjorten du vet om og få den eyeliner vingen så høyt opp du vil! Because, you can!

Vi er alle skapt like, uansett om du er mørk, lys, asiatisk, polsk, muslim, skeiv, fattig, rik etc.
Den eneste lille forskjellen er at vi er forskjellige. Og det er det som gjør deg så ufattelig spesiell.
Aldri glem hvor verdifull og sterk du egentlig er<3

xoxo

 

4 kommentarer
31.07.2016

The whisper challenge


Da er endelig tiden kommet, og videoen vi har jobbet såå lenge med, er klar! Det har tatt så irriterende lang tid, men med litt tålmodighet og vilje så fikk vi det til. Sara har allerede publisert "fails" som dere kan se HER. Jeg har også med det på slutten av filmen. Så hvis dere allerede har sett den delen, så er det bare å stoppe når dere kommer til der hvor det står "fails". 
Håper vi slenger inn et smil eller to, vi lo oss ihvertfall skakk da vi satt og redigerte å klipte, haha. De gale har det godt, er det ikke det de sier?


Hva syntes du om filmen?
Burde jeg ha flere video innlegg?


Xoxo

 

2 kommentarer
30.07.2016

NEW IN


Jippii!!
Da har jeg fått sminken jeg bestilte fra blivakker. Jeg har fått helt dilla på leppeproduktene dems! Det er kanskje ikke de sterkeste fargene på nude produktene, men nå er ikke jeg personen som bryr meg så mye om det heller, bare det funker! 
Jeg har bestilt fra dem mange ganger før, og de har aldri skuffet. Varene kommer superraskt etter bestilling, og du blir alltid fornøyd med noe. Du kan bestille mye forskjellig der inne, fra alt til sminke, hår og kropp. Prisene er også rimelige, noe som er tommel opp fra meg.
Nå følte jeg det her ble mer et salgsinnlegg... Og det skulle det jo ikke være!
Vi kan kalle det et "jeg er kjempe fornøyd" innlegg da:-)

Her er ihvertfall noen få godsaker jeg ønsket meg. Jeg har ikke prøvd dem enda, but I WILL. Gleder meg spesielt til å prøve liplineren fra NYX<3
SONY DSC


Finner du HER

Finner du HER

SONY DSC
Finner du HER

SONY DSC
Finner du HER

SONY DSC

SONY DSC
Finner du HER

SONY DSC
Litt feil farge her, den er lysere i virkeligheten. HER

Har du bestilt fra blivakker før? Hvis/ble du fornøyd?

xoxo


 

6 kommentarer
29.07.2016

INSPO HAIR


"The happiest girls, always have the prettiest hair".

Gorgeous hair is the best "revenge".

Hva syntes du om mine FAVS? Er du glad i hår som meg? eller generelt alt innenfor skjønnhet?

4 kommentarer
29.07.2016

Uten dere hadde jeg vært liteKjære mamma og pappa.
Jeg skriver dette til dere ikke bare fordi jeg er deres datter, men en av mange døtre som kjenner de unike detaljene av leksjonene bare dere kan lære meg. 
Jeg skriver til dere fordi ut av hver hjelpende hånd jeg har mottatt i denne verden, får dere minst mulig kreditt og ros for ting.
Dere har alltid stått tilbake og latt meg skinne, og alltid bare vært et øyekast unna.
Det er på tide at jeg bruker disse ordene til å trekke dere og alle andre bemerkelsesverdige foreldre inn i lyset som dere fortjener å bli sett i. 


Kjære pappa. 
Takk for all lærdom om hva det vil si å elske og oppleve dette livet. En av de mest kritiske tingene i livet har du lært meg godt, og det er hvordan en jente skal bli behandlet. 
Jeg husker alt. Jeg husker at du pakket meg inn og kysset meg god natt hver kveld, og de gangene du ofret plassen din fordi jeg hadde mareritt. Jeg husker alle gangene jeg fikk hoppe på ryggen din (til og med da jeg var 14 år!). Jeg husker alle dype samtalene vi hadde når jeg var liten, du hadde alltid et bra svar. Jeg husker de timelange samtalene etter hver fotballkamp, og de gikk i ett kjør. Jeg husker at du alltid ga meg det jeg ville ha, og du ba aldri om noe i gjengjeld. Eller hva med alle gangene du hentet bilen i søkkregn, slik at vi slapp å bli våte. Jeg husker alle gangene du satt oppe hele natten, bare for å vente på meg. Jeg husker den overveldende tålmodigheten du har vist meg, alle gangene du tørket tårene mine enten det gjaldt en gutt, eller en fugl. Jeg husker alt, fordi det lever i i hjertet mitt for alltid. Husk. Disse bildene graveres inn i hodet mitt og lærer meg å elske på samme måte som du elsket meg, Jeg har høye forventninger fordi du satte lista høyt. Jeg har hatt høye forhåpninger fordi du lærte meg at kjærlighet fra en annen bør være respektfull, ærlig og oppmuntrende. 
Kjære pappa. Du er den første mannen jeg elsket. Du holdt meg, lekte med meg, støttet meg og lot meg vokse. Din tålmodighet, forståelse og kjærlighet gjorde meg til den kvinnen jeg er blitt i dag. Du trodde på meg først, du danset med meg først. Du viste meg at kjærlighet er å være sterk og ydmyk, og samtidig elske seg selv nok til å akseptere meg selv.
En dag vil du gå med meg ned midtgangen til en annen mann, valgt i bildet av hvordan du lærte meg å bli elsket. Når jeg gir slipp på armen din, håper jeg at du vet at mitt hjerte er støpt i form av den kjærligheten dere har vist meg. Jeg håper du vet at jeg egentlig aldri vil forlate deg, for gjennom hvert stadie i livet mitt, er du fortsatt den jeg søker til. 
Jeg vet at i mitt hjerte, vil du alltid være den første kjærligheten min, og at en del av meg vil alltid tilhøre pappa. 


Kjære mamma.
Det er umulig å sette ord på alt jeg setter pris på hos deg. Fra den personen du er, til den personen du har oppdratt meg til å bli. Alt med deg er utrolig. Først av alt, takk for at du aldri ga opp, på vår familie eller meg. Fra dag en har du vært mitt støtteapparat og min største fan. Takk for alle gangene du dro meg med på alle fotball treninger og kamper, slik at jeg kunne få oppleve å bli så god som jeg har vært. Tusen takk for alle gangene du tok meg med til besteforeldre, oldeforeldre slik at jeg kunne se hvor viktig familie er. Takk for den største gaven du kunne gitt meg, mine brødre. Takk for at du lærte meg å være uavhengig. Takk for at du lot meg finne ut på egenhånd at gutten ikke var bra for meg. Takk for at du er min skulder å gråte på når jeg endelig har skjønt det. Takk for at du holder på mine hemmeligheter. Og tusen tusen takk for at du sang for meg som barn. Takk for at du lærte meg at litt sol er godt for humøret. .
Takk for alle gangene du lytter når jeg har noe å fortelle, uansett hva. Tusen takk for alle råd, og den gode omsorgen du gir, når jeg trenger støtte. Takk for din styrke, intelligens, humor, empati og tro. Takk for at du lærte meg rett og galt. Takk for at du alltid holder fast ved mitt ord. Takk for at du er limet som holder familien sammen. Takk for at du har stått opp tidlig i 20 år, bare for å ha frokosten klar på bordet, og matpakken i sekken. Takk for at du alltid har døren oppe for meg. Takk for at du er rar og dum sammen med meg. Takk for alle de minnes fulle "loppis" turene vi har hatt sammen. Takk for all latter, spesielt de som bringer tårer i øynene. Takk for å finne den perfekte balansen mellom en mor og venn. Jeg har vært verdens heldigste og fått "the best of both worlds". Tusen takk fra bunnen av mitt hjerte.

Jeg elsker dere <3

 

10 kommentarer
28.07.2016

I FARTA


Nå er jeg, F og Saras B ute å kjører, på jakt etter en motorsag og en kantklipper. Vi har lenge hatt disse svære nek til busker, liggende overalt i hagen i over 2 uker (latskap). Så nå tenkte vi siden solen stråler, og at vinden er sånn halvsur, men helt ok. At nå kvister vi det, så vi rekker å få ved til vinteren!:-)

I kveld skal jeg og Sara prøve å få filmet og klippet ferdig "The whisper challenge". Den leken går ut på at den ene har headset på, med musikk så høyt at man ikke kan høre hva den andre sier. Den andre skal da si en valgfri setning, så skal den med headset på, prøve å gjette hva den andre sier. Så dette kan bli gøy! Gled dere<3

Xoxo

0 kommentarer
28.07.2016

Gårsdagen i bilder
Hva syntes du om bildene?

xoxo

4 kommentarer
28.07.2016

DROP IN


Hei sann!

Jeg sitter for øyeblikket å venter på at klokken skal bli halv, sånn at jeg kan kjøre F på jobb. Jeg skal trene etterpå, så skal jeg reise en tur til Oldefar, som fyller hele 98 år i dag! Tenk på det a? Han har fortsatt lappen. Han måker taket helt selv. Han er råtøff! Og det er forståelig at han vil føle at han fortsatt er til nytte og mestrer ting han har drevet med i alle år. Gratulerer med dagen Oldefar<3

Ihvertfall. Jeg tar med meg kamerat, så får vi se om jeg hiver innpå et innlegg til i kveld. Jeg skulle bare skrive et kort innlegg for nå, eller jeg tok en liten "drop in".

Xoxo

6 kommentarer
27.07.2016

EARLY ORDERS


Åh, for en herlig dag å våkne opp til! Jeg sovnet endelig tidlig, og det har jeg ventet lenge på. Jeg sa det senest i går kveld til sambo, at jeg savnet så å kunne få sovne tidlig nok. Og jammen sloknet jeg, de tre andre i husstanden derimot? Haha. Nå får jeg ordne meg litt, og hive i meg en næringsrik frokost, før jeg og den supersøte snorkende hunden nedenfor sengekanten her, tar oss en spasertur.

Jeg har hatt så innmari lyst på en ny lipliner i det siste. Fordi mine er helt oppbrukt! Jeg har før bestilt på nettsiden blivakker. Og straks da jeg klikket meg inn på facebook i dag tidlig, så poppet denne annonsen opp (selvfølgelig!). Og der var det en utrolig fin nøytral lipliner, som jeg med en gang klikka i handlekurven. Jeg liker denne nettsiden fordi sminken er rimelig, og holder lenge. Det er også utrolig deilig med rimelig sminke, når man ikke vil bruke så mye penger på det.
Her er i hvertfall hva jeg bestilte. Jeg ble "bitt av basillen" og fikk klikket med meg et par småting ekstra, men hallo? Det er lov å unne seg litt syntes jeg:-)
(Bildene er kopiert fra blivakker.no).

Så nå atter en gang, sitter jeg her og egentlig skulle ønske at disse varene bare hoppet i postkassen med en gang. Men tålmodighetsprøver har jeg hatt siden jeg ble født, så jeg føler meg greit erfaren der.
HA EN FIN DAG<3

Har du handlet på blivakker.no før?
Hva syntes du evnt om produktene?


xoxo

2 kommentarer
27.07.2016

HVA HAR JEG I SMINKEBAGEN?


Akkurat nå ligger jeg strak ut i senga å hører på fuglene som
kvitrer rett utenfor soveromsvinduet. Det er så idylisk her oppe,
her hvor jeg bor. Det er alltid så godt å stille her,
med mindre sauene står utenfor. 
Men det gjør de ikke nå så tusen takk for det.
I skrivende stund sitter 5 fluer på meg samtidig.
FY SØREN så lei jeg er fluer i dette huset, det kryr!
Sette stor pris på tips utenom klister i taket, som er super slemt og uhumant!
Sååå, tilbake til kveldens tema. Jeg tenkte at siden jeg har litt slækketid til overs,
så kan jeg ta en "what's In my beautybag?".
For det har jeg ikke hatt før, og selv om jeg ikke bruker gull på sminke,
så har jeg ihvertfall mine favoritter.
Jeg er ikke en storbruker av sminke på sommeren, da jeg liker å pleie huden på denne tiden,
og deretter "skade" den på vinteren, haha.

Her er hva som befinner seg i min sminkeveske:
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCSe også så fancy og "smæshing" badedrakt jeg fikk i posten her om dagen! Glemte selvfølgelih helt å fortelle om den. Jeg elsker den! Og den kommer jeg til å bruke under et skjørt eller en shorts, og ikke som badedrakt (da jeg var ferdig med badedrakt da jeg var barn, haha..).
Kan eventuelt legge ut noen bilder med den på i morgen, for nå må jeg ned å lage middag, pluss at jeg har en oppvask på sikkert 3 etasjer! Åh, det er ikke langt unna ihvertfall. 
Badedrakten får du kjøpt HER


Hva syntes du om bildene?
Bruker du noen av de samme sminke produktene som meg?


xoxo


 

6 kommentarer
26.07.2016

Se deg selv i speilet.Når jeg ser meg selv i speilet, ser jeg meg. Jeg ser hvem jeg er.
Jeg ser hvem jeg var i fortiden. Jeg ser hvem jeg er i dag.
Jeg ser hvem jeg tror jeg vil være i fremtiden.
Jeg ser på meg selv og jeg står ovenfor frykten, gleden, erfaringer og opplevelser,
hva jeg pleide å løpe vekk fra, hvor jeg skulle ønske tiden sto stille.
Jeg husker de gode øyeblikkene og de vonde.   
Jeg ser på meg selv i speilet og jeg ser en samling av forskjellige planer
som gjorde meg til hvem jeg er i dag. Realiseringen av hvem jeg er i dag
gir meg en følelse av både undring og glede.
Jeg ser meg selv i speilet og ser en blanding av anger på hva jeg savnet å gjøre
fordi jeg var for redd eller at tiden ikke var riktig.
Jeg ser alle prosjektene jeg ikke fikk til, men også de jeg fikk til.
Jeg ser alle gangene jeg ikke hadde tillit til meg selv. 
Men det jeg ser klarest er meg selv i dag! Jeg er en ekte voksen nå.
En kvinne som har kjent glede, tap, selv-tvil, og takknemlighet.
Hvorfor kaste bort en unik personlighet og goder å tilby verden. 
Når jeg hele tiden skal tenke at "nei.. Det der klarer ikke jeg",
eller "jeg er ikke bra nok." 
Jeg ser meg selv i speilet og jeg ser en svært vellykket person.
Jeg ser at jeg ikke er alt det stygge verden prøver å fortelle meg.
Jeg er meg, og ingen andre får blitt det.
Jeg bryr meg ikke om stygge kommentarer, jeg hever meg over dem.
Jeg bruker stemmen min når jeg er uenig. Og jeg er en stor motstander av mobbere! 
Jeg har vokst utrolig som person. Og har et stort hjerte for mennesker.
Jeg er for likestilling og imot vold. Jeg er takknemmlig for å være meg.


Se deg selv i speilet. Du er vakker, husk på det <3.

10 kommentarer
26.07.2016

STRAWBERRY & ROOMIES!


I dag har jeg virkelig stått på dere! Sov veldig lenge i dag tidlig, og da får man som oftest alltid litt dårlig samvittighet. Så jeg har både laget boller, middag, gått tur og samtidig klart å hive i meg masse jordbær og blåbær, mm.m!


Men ikke bare det... Vi har fått oss roomies! Min gode, søte og herlige venninne, som selvfølgelig også blogger, nemlig SARA <---(du er nødt til å stikke innom å lese, da hun har utrolig fine og spennende innlegg :-)) . Og selvfølgelig med seg har hun kjæreste og hunder. De skal bo hos oss i en liten periode, og vi skal ha det så kult. Det vil nok bli krevende da de venter på enda en hund. Men den utfordringen får jeg bare ta med strak arm, det her skal bli bra! Må bare også fortelle at dette bildet her er bare noe jeg knipset i dag tidlig. Jeg våknet super sent, sånn rundt 12 kanskje? Og da hoppet jeg rett i dusjen, fordi det var så sinnsykt varmt på rommet. Men i hvertfall, jeg rakk vel å dusje i typ 2 minutter før jeg hører tripping og super høy pusting utenfor døren. Dette er da selvfølgelig den bortskjemte samboeren min som hadde mageknip... Jepp. Så jeg måtte da hoppe ut av badekaret og bare gripe etter et håndkle, for så å nærmest kappgå ut av badet. Jeg måtte bare få med dette på innlegget, for det er utrolig hvor flink jeg er til å ofre, haha!
Nå sitter jeg i hjørnet av den dype treseteren vår i stua. Sammen med Sara, Benjamin og Bae. Vi slapper av og er egentlig alle litt slitne og trøtte. Det er vel ikke så lenge før alle tar beina fatt og tripper opp til soverommet og slukner (eller ender opp med å game hele natten??) I morgen er det en ny dag, og jeg ser hvertfall frem til den<3 

Hvordan har din dag vært?
Liker du å bake?


Xoxo

 

8 kommentarer
25.07.2016

MIN HELG


Da var denne helgen over også. Og jeg har hatt det så koselig! Nå kan Mandag kicke meg i trynet hvis den vil, haha! For jeg er klar for en ny og herlig uke :-). Legger bare ut en samling av bilder fra helgen jeg. Tenkte det bare ble et kort innlegg, så dere hvertfall hører noe fra meg. Nå må jeg prøve å sove, lang dag i vente. Men det får dere høre mere om i morgen.

xoxo

(beklager for avkutta bilder. Skjedde fordi jeg skrev innlegget på mobil)

2 kommentarer
24.07.2016

Du er min engel


5 år.. Tenk på det a! Så fort har det gått siden den jævelen tok fra oss en datter, sønn, kjæreste, mor, far..

22/7.. Jeg mistet kusinen min denne dagen. Og jeg kan huske det som at det var i går.

Noen dager (husker ikke hvor mange ) før kusinen min skulle til Utøya, skrev hun til meg på Facebook. Og dette er grunnen til at jeg husker det så godt, fordi jeg hadde ikke noe spesielt kontakt med henne til det normale. Hun hadde helt forskjellige interesser og mål retninger enn hva jeg hadde. Hun var en hardt arbeidende jente med en stå-på vilje som var såå sterk! Jeg var jenta som egentlig bare fulgte veien. Jeg tok ikke alvoret av betydningen av mine valg på videregående skole. Jeg sier ikke at jeg ga totalt F. Jeg har fått gode karakterer og gjorde det bra. Men dette var den jenta jeg så opp til når det kom til å gjøre de rette valgene i livet. Uansett. Den dagen hun skrev til meg, jeg ble så glad. Hun viste nok en gang hvor god jente hun er. Hun tok kontakt og voila! Vi klikket umiddelbart. Og vi ble enige da om å møtes så snart hun kom hjem fra Utøya, men vi møttes aldri igjen..

Kjære Ida.

Jeg beklager for at du måtte være et offer for denne mannen.

Jeg beklager at du ble revet vekk så brutalt, så alt for ung.

Jeg beklager at denne verden er så urettferdig!

Jeg beklager at du måtte oppleve dette, jeg kan ikke forestille meg hvor redd du må ha vært. Jeg skulle ønske jeg var der, så jeg bare kunne holdt rundt deg, gjort deg trygg.

Jeg beklager for at vi aldri fikk denne dagen, hvor vi kunne "catche up", snakke om gamle dager og bare ha det trygt og godt.

I stedet tok han deg fra oss alle, og jeg håper så inderlig at denne mannen får den hjelpen han trenger, for han er ødelagt.. Han er død for meg. Jeg håper du har det godt. Jeg håper det utrolig smittende smilet ditt, møter meg den dagen vi møtes igjen. Du er min sol i hverdagen.

Ta vare på deg selv, til vi ses igjen.

Xoxo

----------------------------------------------

5 years.. Think about that! So long had it been since this bastard took away a daughter, son, girlfriend, mother, father..

22/7.. I lost my cousin this day. I remember it so well, like it was yesterday ..

Some days (can not remember how many) before my cousin was going to Utøya, she wrote to me on Facebook. And this is why I remember it so well, because I had nothing special touch with her to normal. She had completely different interests and goals directions that I had. She was a hard-working girl with a drive that was soo strong! I was the girl who really just followed the crowd. I did not take the seriousness of the importance of my choices on high school. I'm not saying I gave total F. I've gotten good grades and did good. But this was the girl I looked up to when it came to making the right choices in life. Anyway. The day she wrote to me, I was so happy. She showed once again which good girl she is. She got in touch and voila! We clicked immediately. And we agreed then to meet as soon as she got home from Utøya, but we never met..

Dear Ida.

I'm sorry that you had to be a victim for this man.

I am sorry that you were torn away so brutally, all too young.

I am sorry that this world is so unfair!

I'm sorry you had to experience this, I can not imagine how frightened you must have been. I wish I was there, so I could keep you safe.

I'm sorry that we never got that day, where we could catch up, talk about old times and just have it safe and well.

Instead he took you from us all, and I hope so badly that this man gets the help he needs, because he is damaged .. He is dead to me. I hope you are well. I hope your incredibly infectious smile, meet me on the day we meet again. You are my sunshine everyday.

Take care of yourself, till we meet again.

xoxo

4 kommentarer
22.07.2016

ALL PINK


Jeg bestilte 6 HELT forskjellige lipgloss og leppestift, gledet meg som en unge til å begynne å bruke dem. Så er søren mej nesten alle helt like, ikke selve stiften, men resultatet på leppene. No så dumt! Det var super kjedelig da. Den siste har jeg ikke prøvd. Det er lipliner og leppestift i ett. Den skal jeg prøve på meg etter jeg har dusjet etterpå. Legger ut bilde senere av resultatet. Har en lang dag foran meg!

I går tror jeg at jeg tilbringte over halve dagen i bilen. Kjørte rundt å gjorde ærender. Det blir jeg så utmattet av! Det er så gørr å kjøre bil. I en alder av 22 år, så er jeg lei bilkjøring allerede, pretty nice!

Nå må jeg hoppe i dusjen, så alt går etter planen i dag. Vi blogges!

Alle lipliners og leppestifter er kjøpt på blivakker.no

Xoxo

----------------------------------------------

I ordered 6 COMPLETELY different lip gloss and lipsticks, looked forward to It like a kid to try them on. So darn, they are almost all exactly the same, not the pin, but the result on the lips. No, that's stupid! Super boring. The last one, I have not tried on yet. It is a lipliner and lipstick in one. I'll try It on me after I've showered afterwards. Pictures are coming later of the result. Because now, I have a long day ahead of me!

Yesterday I think I drove over half the day in the car. Drove around to doing errands. And I become so exhausted of It. There are so boring to drive. At the age of 22 years, I am already pretty tired of driving!

Now I have to jump in the shower, so everything goes according to the plan today. Talk later!

All lipliners and lipsticks are bought at blivakker.no

Xoxo

4 kommentarer
21.07.2016

SEN KVELD


Oi! dette ble et sent innlegg! Jeg ligger nå strak ut på sofaen. Har hatt besøk i hele dag, da broren til typen har bursdag. Woop woop gratulerer til deg!

Vi fikk besøk av nesten hele søskenflokken til typen. Og da blirre livat skal jeg si dere, vi har stor kost oss. Vi har spist god mat, ledd mye og bare slappet max av, og ingenting er bedre enn det. Etter maten satte jeg på extensions på lillesøsteren til typen. Hun hadde kjøpt med keratin fester, og dette har jo jeg gjort kjempe masse før, men fy søren så lang tid det tar. Derfor, ligger jeg strak ut på sofaen nå. Men jeg skal få blogget mye tidligere i morgen, herregud. Det her er dårlig av meg.

Åh! Fikk forresten trådløst nett i dag, jeg er så fornøyd. For nå kan jeg bruke PC, og pynte bloggen litt, så blir også alt mye lettere. Håper du får sove godt i natt, det får nok jeg.

Hvordan har dagen din vært?

Xoxo

----------------------------------------------

Wow! This was a late posting! Right now, I lay straight out on the couch. We have been having visits throughout the whole day, because my bf's brother have birthday today. Woop woop congratulations to you!

We got visit by nearly all the siblings to my bf. And then it can get really fun I will tell you, we have had a creat time. We have eaten great food, laughed a lot and just relaxed max, and nothing is better than that. After the food I put on extensions on my bf little sister. She had bought keratin , and these I've done alot before, but damn it takes a long time. Therefore , I lie straight out on the couch right now. But I'll be blogging much earlier in the morning, my god. This is bad of me.

Oh! Got the wireless network today, I am so happy. Because now I can use the PC, and decorate the blog a bit, makes everything so much easier. Hope you all sleep well tonight, I think I will.

How was your day?

xoxo

0 kommentarer
19.07.2016

MY DAY IN PHOTOS


Xoxo

6 kommentarer
18.07.2016

UKEN SOM GIKK..


• UKENS HØYDEPUNKT:

Det må være når jeg ryddet klesskapet mitt. Og hver gang jeg gjør det, så finner jeg alltid noe jeg ikke har prøvd på lenge. Nå fant jeg 3 denim shorts, 2 av dem passet ikke i fjord sommer. Men nå sklei de søren mej rett på, 1 hadde til og med litt pusterom igjen. Det er ukens høydepunkt for meg iallfall. Skikkelig gøy!

• UKENS OPPTUR:

At vi har 2 uker ferie!? Det skal nytes! Eller, vi kommer helt sikkert til å jobbe mye i huset. Men det kan vi ta i eget tempo. Og vi kan selvfølgelig også bli ringt opp, å måtte jobbe. Når jeg sier vi, så mener jeg meg og kjæresten. Men jeg skal kose meg masse, å prøve å blogge mye mere!

• UKENS LÅT:

Fifth Harmony - "All in my head". Denne sangen synger jeg på hele tiden, i dusjen, bilen, når jeg jobber, i huset, når jeg går tur, everywhere! Drit bra låt, jeg er frelst.

* UKENS MATOPPLEVELSE:

Det må være disse sykt deilige burgerne jeg lagde her om dagen! Når jeg var på butikken holdt jeg nesten på å glemme burger brød. Så jeg tok bare med noen i en fei, åsså viste det seg å være fiber brød. But guess what, de var sick! I love them!:-D stæsha på med tomat og spinat blad og hev innpå, mmh.

* UKENS SERIE:

Jeg ser faktisk ikke på serier, ja jeg er kjedelig. Neida, som sagt nytt hus. Så vi har nettopp bestilt nett. Det skulle komme den 13. Men de kom aldri, så ringte opp igjen og fikk ny dato, som er den 19/7. Så da blir det serier vet dere:-)

* UKENS CRAVING:

Åh, jeg har fått skikkelig dilla på den oransje kuli'en! Den er såå god. Den smaker vann med litt appelsin saft. Super besk og kjedelig for mange, men super forfriskende for meg. Jeg elsker den. Søren, nå fikk jeg lyst på en, eller to, hihi.

* UKENS TANKE:

Det er utrolig kjipt hvor mye fælt Frankrike får oppleve for tiden. Altså, det er nok nå? De har lidd nok nå. Mine tanker går til alle de som er truffet i disse vonde dagene<3

* UKENS BESTE TRENINGSØKT:

Det må være da jeg, BAE og hunden gikk tur i skogen på starten av dagen. Det var stoor sol, herlig temperatur og litt smålig vind. Men det var så godt! Jeg fikk en deilig start på dagen, og det føler jeg hver gang jeg går tur på morgenen. Vi gikk nå ikke inn for å trene, men det ble en lang gå tur, så vi brant sikkert tuppen av skoen;) hehe.

* UKENS INNKJØP

Det må være dette sommerlige skjørtet jeg kjøpte på gran. Jeg var der med mams og besta på fredag. Det var bare en rask tur. Det kostet vel 150,-. Det passer også til alle "plaine"topper, how awesome is that!

* UKENS VIDEO

Jeg får dessverre ikke inn videoer enda. Rett og slett fordi jeg ikke vet hvordan man gjør dette via mobil? Men den 19, altså Tirsdag. Får jeg nett. Så da kan jeg begynne å bruke PC og kamera. Og da kan jeg endelig fikse litt på det kjedelige mobil designet mitt også!:)

Det var min uke som var. Så håper jeg uken som kommer bare blir enda bedre!

Xoxo

9 kommentarer
17.07.2016
Design
Laget av Anette

Annonse