hits

5 ting å gjøre sammen med partneren din

Mange par liker å gå ut (du vet, den "tradisjonelle" middag og kino) for å få en sjanse til å koble av litt i den alt for stressende hverdagen. Men en kveld hjemme kan bidra til en mye mer intim forbindelse ved spisebordet, sofaen, og spesielt under dyna.

Jeg tenkte å dele noen ideer til hva man kan gjøre hjemme, sammen med partneren<3

Hjemme spa:

Sett sammen en liste over spa relaterte aktiviteter som massasje, pedikyr og alt det andre som høres ut som en morsom aktivitet. La kjæresten din plukke ut de som h*n ønsker å nyte, den dagen. På slutten, så vil dere begge føle dere roligere, bedre og friskere!

Gaming:

Jeg elsker å spille! Og er som oftest en du ikke ser gir seg, før det sitter. Uansett, hvis du liker å game, utfordre kjæresten på en head-to-head match, som gjerne kan gå over hele natten, til du blir lei. Uttrykket i ansiktet hans vil være uvurderlig når du forteller ham at du vil game etter middagen. Det vil være verdt hvert minutt av spillet!

Filmkveld:

Forbered popcorn og krydre dem med smaker som dere elsker. Kjøp filmer (fordi nedlastning er ulovlig) som dere vil både nyte og huske. Kanskje det er koseligere på soverommet? Rigg til, og tadaa: cozymode!

Lag middag sammen:

Det her er favoritten min! Her kan vi både samarbeide, le og tulle. Jeg har det så gøy på kjøkkenet sammen med F. Og vi hjelper gjerne hverandre hver gang. Lage spennende mesterverk som vil begeistre smaksløkene våre!

Gå tur sammen:

Har dere hund så er dette et pluss! For da har man faktisk en grunn til å komme seg ut på tur, haha. Ihvertfall, vi pleier å gå i skogen, her er det helt fantastiske syn å møte! Og atmosfæren blir liksom noe heelt annet. Det er terapi for oss begge, og vi stresser sånn typ 0! Det er så kos.

Ellers er det overhodet ikke ulovlig å bare skru av alt som gjør dere distrahert, krype under dyna og la det som skjer, skje..

Har du og kjæresten gjort noen av disse?

Hva pleier dere og gjøre?

Xoxo

8 kommentarer

iselinslund

20.10.2016 kl.21:11

Fine tips :)

Camilla

21.10.2016 kl.12:35

iselinslund: Tusen takk:-)

spisogspar

20.10.2016 kl.21:50

Mange fine tips her :D

Camilla

21.10.2016 kl.12:36

spisogspar: Takk takk^^

Sarajaneeth

21.10.2016 kl.00:06

Mange flotte tips ♡

Ja, å jeg synes det er veldig koselig å bare legge vekk alt av tlf osv! Bare spille spill, skru av all lys å tv osv å bare spille spill, drikke vin å snakke ♡

Camilla

21.10.2016 kl.12:36

Sarajaneeth: <3 jaaa

Charlene N. Nedrum

22.10.2016 kl.19:45

mange gode tips, tror vi har gjort det meste, men mest vanskelig å få han me ut på tur :P hehe

Camilla

24.10.2016 kl.05:47

Charlene N. Nedrum: Ja ikke sant!:D Haha, er ikke alltid like lett!:)

Skriv en ny kommentar