hits

Gårsdagens innlegg

Edit: dette innlegget ble publisert i går kveld, men noe gjorde at det ikke ble publisert. Så here you are!<3

God kveld i stugu. Nå er jeg stappmett etter middag, kake, og litt mer kake.​

Vi har hatt storfint besøk av svigermor og Viciy. Det er alltid godt med litt besøk av nære og kjære.

Jeg er en Internett shopper, noe mange kvinner er i dag. Men hallo? Det er jo så lettvint. Klikk, klikk og det er på vei! Og når jeg ikke har penger å bruke, så har de fleste shopping sider et lite hjerte under hvert produkt, sånn at det kan lagres, til penger er tjent inn, hehe. Så jeg tenkte at jeg kunne vise dere noen av produktene jeg ønsker meg, men som jeg helt sikkert aldri kommer til å kjøpe. Sånn er det når man må prioritere riktig. Men det er noe som heter å spare Camilla..

Altså, mmm! Denne lekre kjolen skal en dag bli min. Den er så himla sexy, og ser lett og behagelig ut. Soon you will be mine!

LINK HER

Denne jakka er bomb! Helt siden bomber jakkene kom på moten, så har jeg digget dem! Denne knæsj røde jakka falt jeg for i sekundet jeg så den, elsk!

LINK HER

Min absolutt favoritt farge! Og jeg er så forelska! Jeg elsker at det er en baggy/oversized genser "kjole", for da er den perfekt nå når det begynner å bli kaldere ute, me want!

LINK HER

Adidas<3 Det mest kledelige og perfekte jeg vet om. Disse skoa er så kule! Gi meg dem nå!

LINK HER

Simpel og kjempe stilig lue. Tenk hvor kul denne hadde vært med et par lyse jeans, og en marineblå eller hvit overdel, amen!

LINK HER

Ja takk! Drit stilig bukse som jeg ville brukt så mye. Denne ser super behagelig ut, og er garantert helt awesome på! Ønske, ønske.

LINK HER

Og tilhørende topp!

LINK HER

Har du mye du ønsker deg, men ikke kan ta deg råd til?

Hva syntes du om slike innlegg?

Xoxo

4 kommentarer

Hedda Egerdahl

20.10.2016 kl.11:19

alltid mye jeg har lyst på!

Camilla

20.10.2016 kl.14:20

Hedda Egerdahl: ikke sant!:D

Janne

20.10.2016 kl.12:58

så koselig med besøk :D haha kjenner meg for mye igjen. Klikka meg akkurat hjem aaaaaaalt for mye. Hadde jeg vært i en butikk hadde jeg jo ikke brukt like mye penger. Nei sparing er vanskelig altså,haha, huff... Du er ikke alene værtfall!

Camilla

20.10.2016 kl.14:20

Janne: Hahah! I feel you!<3

Skriv en ny kommentar