hits

Skjønnhet burde være et morsomt uttrykk

Hvorfor trenger vi å kritisere, hvorfor trenger vi sladder? Vi må slutte å tråkke hverandre ned.

Det er overhodet ingen som har automatisk fritak til å være respektløse. Som å kaste tomater og skjellsord som prøver å gjøre samfunnet til et bedre sted. Hvorfor lever vi i den beste av alle mulige verdener, men samtidig protesterer mot den. Sosiale medier har blitt en plattform fylt med dritt. Og noen av de personlige angrepene jeg har vært vitne til i løpet av sosiale medier i de siste månedene har gjort meg skamfull av å være en del av denne verdenen. Vi er så opptatt av å gå på hverandre på Facebook/Twitter kl 3 på natten

Tenk på dette: Hva er det med vår verdi som individer som inspirerer vår usikkerhet rundt hverandre? Det er så dumt, så overfladisk, men sant. Sannheten er at vi vet det. Vi ser det, lever det, puster det, ser på TV om det, leser om det. Kanskje vi hører om Obamas ører, men det er omtrent det.

Jeg sier ikke at vi ikke kan eller bør bry oss om mote, skjønnhet. For disse interessene er gøy og verdt noe. Vi bør være i stand til å hedre all skjønnhet i alle former når det er mulig. Det gir livet ekstra krydder og smak. Tenk på utseende som en ressurs. Akkurat som utdanning og penger. En ressurs for å få det du ønsker. En vare, hvis du vil. Når vi endelig kan vise skjønnhet, og få det til å bli et morsomt uttrykk, vil vi ikke lenger være i tvil om hvor vår virkelige verdi ligger, slik at vi kan se en slutt på den ekstreme sjalusi trenden mellom oss slik vi kjenner det. Til en viss grad, vil det alltid være en form for spenning mellom alle, både kvinner og menn, med eller uten at skjønnhet spiller noen rolle.

Bottom line: vi må slutte å slåss over utklipp som er igjen til oss, laget av makthaverne. Sjalusi er bare et symptom på alt annet vi fortsatt ikke har. Det er så lett å glemme hvem de virkelige fiendene er, og dermed har vi sluttet oss selv på vei til det vi håper er et bedre liv, selv om bare i form av ond dritt-snakk, for å lindre sinnet vårt. Og når vi er i dette fokuset, mister vi synet av det store bildet av hvorfor vi egentlig er her: for å sikre fremtiden for neste generasjon.

Xoxo

8 kommentarer

The man!

06.09.2016 kl.11:14

Veldig bra skrevet! Utrolig nydelig!😍

Camilla

06.09.2016 kl.11:22

The man!: Tusen takk<3

sarajaneeth

06.09.2016 kl.15:18

Super godt skrevet, vakre fine Camilla ♡

Camilla

06.09.2016 kl.15:48

sarajaneeth: Tusen takk snupp<3

tirilgrindheim

06.09.2016 kl.15:47

Utrolig bra skrevet av deg!

likte bloggen din vledig godt også :D

Camilla

06.09.2016 kl.15:49

tirilgrindheim: Så utrolig søt du er da, tusen takk!<3

Tom

06.09.2016 kl.21:08

Veldig viktige spørsmål du stiller her! Flere burde tenke som deg! Er enig med absolutt alt du sier og kunne ikke sagt det bedre selv. Kjempebra innlegg! :D

Camilla

06.09.2016 kl.21:09

Tom: Tusen takk for det, Tom:D

Skriv en ny kommentar