hits

Bølger


Det er aldri 100 prosent, selv når du tror det er det. Hvorfor? Jo nettopp fordi kjærligheten også forandrer seg. Det trekkes og strekkes i, og ingenting er en selvfølge.

Kjærligheten vokser, den visner, vokser, og tar deg med på en berg og dalbane. Noen ganger vil jeg bare ignorer han, rett og slett bare være alene. Men sånne perioder har vi alle. Og gjett hva? Det er helt normalt. Det er vanskelig å finne noen som passer deg og fullfører deg. Rett og slett fordi man må lære seg å akseptere at det er to vidt forskjellige kjønn, som prøver å akseptere hverandres forskjeller og få det til å funke.

Gjennom alt dette, uansett hvor mange håndkleer jeg har hatt og hvor mange av dem jeg har villet kaste inn, har jeg uansett vært takknemlig for at vi fant hverandre. Jeg elsker denne personen, og vil ikke forlate det vi har. Selv i de mest ubehagelige situasjonene, er det fortsatt stunder hvor jeg ikke kan se for meg noen ting uten han. Og det fine med disse tankene, er at du aldri helt vet når forholdet føles rett, fordi kjærlighet kommer å går i bølger. Det gjør den alltid.

Hvis det du har føles rett her å nå, så gå for det. Føles det ikke rett i morgen, så gir du vel ikke opp for det? For det handler om å godta at man må jobbe for å få til noe bra. Og er man 2 om det, så må man samarbeide. Det vil komme tøffe perioder, sårbare situasjoner og utålmodige øyeblikk.

Men jeg vet at til syvende og sist. Så vet jeg at han elsker meg for alt i hele verden. Han holder meg varm, han holder meg trygg. Han beskytter meg mot det negative. Han gir meg motivasjon og pågangsmot. Når han kysser meg, så smelter jeg. Når han reiser vekk, så er jeg aldri helt ensom. For jeg vet han tenker på meg. Muligens akkurat nå også..

Finnes det egentlig noen fasit på hvordan et forhold skal være? Når vi alle er så, så forskjellige?

Mvh

Camilla

2 kommentarer
10.02.2018

One more try


Da er jeg tilbake, såvidt. Dere skjønner, et av nyttårsforsettene mine er å begynne å blogge igjen. Så da må man prøve like bra å få til dette, som det året jeg klarte å fjerne store deler av «valpefettet», noe jeg mener var i fjor, haha!

2018 dere! Fy flate som tiden løper. Jeg har egentlig så mye å fortelle dere.

Siden sist jeg skrev til dere, så kan jeg jo fortelle at jeg per dags dato har fått meg jobb. Og jeg elsker den! Tror dette definitivt er den mest lærerike og samtidig mest krevende jobben jeg har hatt. Men jeg elsker å lære, og jeg elsker utfordringer så denne jobben vil jeg holde godt fast i. Kommer til å fortelle mer om jobben min senere..

På Mandag melder jeg meg inn på treningssenter, bare for å ha noe å gjøre. Jeg spiller fotball kun på Mandager, så jeg må nesten ha noe mer å gjøre, hvis ikke blir kroppen så utrolig slapp. Og energi må jeg ha i hverdagene mine, viktig viktig!

Ellers håper jeg at dere har hatt det fint i julen og at overgangen til et nytt år gikk greit. Jeg håper dere fikk masse fine minner som dere kan ta med dere videre inn i det nye året!

Godt nyttår!

- Camilla.

5 kommentarer
07.01.2018

2016- last chapter


2016 for meg har vært et år med mange endringer. Jeg trodde jeg visste hva som var foran meg i begynnelsen av året, og jeg var forberedt på det. Det er rart å se tilbake og reflektere over alt som har skjedd, men det gir meg også en enorm glede, noe sorg, men mest glede.

Jeg sparket av året med en form for panikk, og det er ikke en opplevelse jeg ønsker å gjenta, men jeg er også glad det skjedde. For det dyttet meg inn i en intens fase av selvrefleksjon. Jeg ser, lytter, er til og puster. Og dette er noen av de viktigste tingene jeg vet om! Jeg setter mer pris på, aksepterer mer og har funnet frem så mye kjærlighet i meg selv, at jeg trodde ikke det var mulig.

Jeg holdt meg uten alkohol dette året, men ble med noen venninner ut forrige helg. Og jeg angrer selvfølgelig ikke, da det var deilig å komme seg litt ut. Og vi hadde det så utrolig koselig. Dette resulterte i at jeg nådde vektmålet mitt. Jeg var oppe på hele 80kg på det verste dere, og jeg hadde det overhodet ikke godt med meg selv, seende sånn ut. Så 2017, du er så utrolig velkommen at du aner ikke. Dette skal bli et år med store forandringer, og jeg skal ikke skuffe meg selv.

Keep on running, dere! Og godt nyttår!

Xoxo

0 kommentarer
31.12.2016

Hva jeg spiste til frokost betyr ingenting


Når jeg blir gammel, så håper jeg at minnene mine er limt fast i hodet mitt, låst og godt holdt fast i. Nå mener jeg de verdifulle minnene. Så hva jeg spiste til frokost i går, går ikke under kategorien, et verdifullt minne.

Men for eksempel følelsen av min mors hånd. Jeg bare vet når jeg holder den. Første gangen jeg syklet en sykkel uten støttehjul, hvor pappa bare sendte meg nedover en bakke. Jeg nailet det! Alle de trygge, varme klemmene fra pappa. Erting og kjærlighet rundt brødrene mine. Å snakke med min beste venn, uten å bekymre meg over hva som kommer ut av munnen min. Min første og siste kjærlighetshistorie. De gangene jeg husket så høyt, at jeg trodde jeg ville nå himmelen. Følelsen av å være forelsket. Folde hender med noen jeg bryr meg om. Besøke et helt nytt sted. Alle minnene jeg har av fotball livet mitt, og rush gleden jeg fikk når jeg så hva jeg hadde klart og oppnådd. Hvor deilig det er å bare stirre opp i himmelen, legge vekk alt som forhindrer deg i å slappe av, and exhale.

Dette er jo bare noen få minner. Det er så mye mer i vente. Folk jeg en gang kjente, de stedene jeg har vært, og de tingene jeg har gjort ... De er der i minnet mitt. Vi alle trenger å huske den lille jenta/gutten vi en gang var, som aldri stoppet å smile. Den som var nysgjerrig på livet, klar for å erobre verden og overhodet ikke redd for fremtiden. For vi skal få så mange verdifulle minner, og de er så viktige å ta vare på dere!

men jeg trenger ikke å bekymre meg vel? Alt jeg trenger nå, er å bare huske det.

Ha en flott dag! Xoxo

2 kommentarer
01.12.2016

Vlog


Begynner dere å bli lei videoer? Personlig elsker jeg å lage videoer nå, det eneste problemet blir oppfinnsomhet. Det blir som oftest sminke video, eller hår video. Men altså, this is just the beginning! Nå får dere dagens vlog, jeg skulle egentlig lage en video med mine 3 favoritt liplinere. Men det ble i stedet et lite innblikk i hverdagen min, og lipliner video i ett, håper dere liker den.

xoxo

2 kommentarer
21.11.2016

Videoblogg - Chit Chat


God morgen, for en herlig dag! Fuglene kvitrer, et snev av nybakt brød forstyrrer nesen min. (Alt som ble skrevet nå var en løgn)
Jeg sto virkelig opp med feil bein i sta! Jeg våknet for typ 20 minutter siden, da vi la oss alt for sent i natt. Nå er beina mine så skjøre etter all fotball treningen også. Jeg har så mye hevelser og blåmerker, at jeg nærmest måtte tilkalle "assistanse" ut av sengen i dag tidlig, altså time to chill eller? Gudskjelov 2 hviledager til før neste gang, så får man håpe det er litt bedre til da.
I går kveld hadde jeg så ufattelig lite å gjøre, og jeg har jo filmet litt i ny og ned med det nye kameraet jeg fikk i bursdagsgave. Så jeg mikset sammen en liten "chit chat" video til dere. Jeg har overhodet ikke peiling på om dette i det hele tatt er interessant for dere å se på? Jeg ser jo så utrolig sliten ut på videoen, haha! Så vær så snill å si noe som f.eks: "Camilla? det der er low life video as", hvis den er helt på jordet!. Eller, bare fortell meg hva dere syntes. 

Håper dere får en herlig Søndag!
#Trøttjente93

xoxo

6 kommentarer
20.11.2016

New in+Pannelugg


Kjøpte denne Adidas genseren for en 50 lapp på ting og tøy i sta. Jeg elsker disse eldre Adidas genserne, som har lot's of lot's of space, og er super cumfy!

Har også klipt pannelugg på meg selv. Har alltid hatt lyst til å prøve det, og resultatet ble jo ikke så aller verst, eller?

Neida. Jeg har ikke klipt pannelugg! Jeg satt på Pinterest tidligere, og kom over småklipp med hvordan man kan fake pannelugg. Så jeg stakk på YouTube, og fant en video som viser en lett gjennomgang på hvordan det gjøres. Tutorial her

Men det er helt utrolig hvor mye gøy man kan gjøre med håret altså! Håper dere har hatt en fin dag.

Hva syntes du?

Xoxo

2 kommentarer
18.11.2016

Sminkevideo


Nå har jeg sittet meg flat i ræva tror jeg? Det kjennes ihvertfall sånn ut.. Jeg har drevet å redigert en sminkevideo jeg filmet for noen timer siden. Og nå når den var ferdig publisert på Youtube. Så fikk det meg til å tenke på hvor deilig det skal bli når jeg virkelig kan å sminke meg bra. Altså full pott på alt liksom! Fremheve kinnben riktig, generelt fremheve å legge tyngdepunkt på de spottene som skal ha det. Det er så lekkert!

Håper alle har hatt en fantastisk dag, også håper jeg at morgendagen deres bringer på nye og herlige øyeblikk.
xoxo

6 kommentarer
16.11.2016

Black Friday!


Stikker kjapt innom bare for å fortelle om denne nyheten som dukka opp i mailboxen min.

(Rett til G-sport sin hjemmeside)

Fra den 20/11, frem til den 27-11. Har Norges største og ledende sportskjede G-sport, black weekend! Her vil det komme kjempe flotte tilbud, så gled dere!

G-sport har unike garantiordninger som, prismatch og 100% fornøyd garanti. Og det blir de fleste kunder fornøyde av, ikke sant?

Jeg elsker sportsklær, noe denne butikken står for, og de har så utrolig bredt utvalg! Så vi får nå se da, om jeg får med meg et plagg, eller to når denne datoen kommer.

Ha en toppers dag dere<3

Xoxo

2 kommentarer
16.11.2016

Jobb intervju


God morgen fine medmennesker!

Ny dag, nye muligheter. Og jeg er så klar for denne uken som du får meg. I dag skal jeg på fotball trening litt utpå, så skal jeg på treningssenteret med F i kveld. I går ryddet vi klesrommet mitt, kan legge ut noen etter bilder senere i dag, her er før bildene:

Ellers var jeg i en kjempe hyggelig telefonsamtale i går kveld, med daglig leder av Nikita salongen. Jeg skal dit tidlig neste uke på en omvisning og bli litt kjent med "crewet", og jeg gleder meg som en liten unge. Nå har jeg en mulighet til å starte frisør karrieren min, som jeg har lengtet såå etter å begynne med. Men det er en anerkjent og bra salong, og jeg er ikke den eneste som har vært i kontakt med dem, så til alle andre søkere: bring IT! Haha

Neida. Er det meg de vil ha, så er det jeg som får sjansen. Jeg skal reise dit med et stort smil om munnen. Det er en stund siden jeg har drevet med frisør ting, da jeg har jobbet på bensinstasjon i to år. Rett og slett fordi jeg aldri fant noen ledig lærlingplass. Og da falt liksom den drømmen litt i dass? Men nå har jeg en mulighet, og den skal jeg prøve å gripe tak i så hardt jeg kan! Men også på en annen side, være klar over at mange andre har søkt på denne jobben.

Ha en Fin dag i dag!

Xoxo

4 kommentarer
15.11.2016

Sminkevideo


God morgen alle sammen (usedvanlig tidlig av meg derimot). Da er videoen ferdig publa på Youtube, så nå er den her. Håper den faller i smak. Selv, etter å ha sett videoen i ettertid, så ser jeg at den mørkeste fargen jeg la i tyngdepunktet i ansiktet. Den ble alt for oransje for hudtonen min. Men pytt pytt, la meg nå innrømme at det er første gangen jeg prøver contour og highlighting. Så *klapp klapp* , haha.
Ha en toppers Søndag dere!

Sountracks:
Alessia Cara - Here ( Lucian remix)
Lido - Money


xoxo

8 kommentarer
13.11.2016

Følg med senere!


Det er lørdag, som er manges favoritt dag! Jeg har filmet en ny sminkevideo til dere, og den kommer mest sannsynligvis ut i kveld. Akkurat nå er jeg en snartur ute for å handle. Men redigering og klipping påbegynnes straks da jeg er hjemme igjen. Stay tuned!

Xoxo

0 kommentarer
12.11.2016

Søvnig


Jeg har ikke akkurat så mye på hjertet i kveld. Jeg ligger surra inn i det grønne stjerne teppet mitt, og nesten sovner hver gang jeg blunker.

(Dagens selfies)

Har du hatt en fin dag?

xoxo

10 kommentarer
11.11.2016

Jeg er nominert!


Det her er flaut a vet dere! Her kommer jeg, "woho" nominert til beste innlegg! Også suger jeg til å blogge for tiden, haha.

For litt siden ble jeg spurt om jeg ville være med å støtte "sunn fornuft" plakaten 2016. Dette takket jeg selvfølgelig ja til, da jeg syntes det bringer frem viktige ord og meninger.

Jeg skrev da innlegget " mest komfortabel i eget skinn", som kan leses HER

Og ut av nesten 200 andre innspill, så ble jeg 1 av 10 som ble nominert til "beste innlegg". Det er jo rå stilig dere! Det varmer at innlegget nådde ut til noen, siden hovedpoenget var å oppnå det.

Ha en fortsatt fin dag videre.

Xoxo

2 kommentarer
10.11.2016

Mest komfortabel i eget skinn


Det er alltid en jente der ute som ønsker å bli fortalt at hun er vakker. Jeg vet dette fordi jeg ser henne i speilet hver dag. Jeg ignorerte henne i årevis. Men jeg lærte for hver dag, at hun trengte å bli tatt på alvor. Denne delen som innerst inne er utrolig vakker, men som jeg ikke klarte å finne.

Jeg har alltid hatt en formfull kropp. Stor rompe, hips, ingen flat mage, kviser på dårlige dager. Jeg har brukt sokker i bh'en som tenåring, jeg har stjelt på butikken, jeg har juksa på skoleprøver. Jeg har blitt mobbet, jeg har stått på sidelinjen. Jeg har grått, svettet, kjempet. Jeg har dømt og blitt dømt. Jeg har grått, og jeg har gitt opp. Altså, lista er lang dere. Og jeg er ikke feilfri. Men dette er merkelapper jeg har akseptert ved meg selv.

Min selvfølelse er enten høy eller lav, slik er det å være menneske, og det har vært sånn lenge. Men dette er okei, i hvertfall nesten. Vi er alle en generasjon som sammenligner, vurderer og dømmer oss selv. Når vi vokser opp, dømmer vi ubevisst, og spør alltid etter hva vi trenger, istendefor hva som gjør oss til den vi er.

Du er dum. Du er ekkel. Du er feit. Du er for tynn. Du er en taper. Du vil aldri få venner. Du vil aldri oppnå noe. Tenk hvordan livet ville vært om vi ikke brukte alle disse stygge ordene(og dette er bare noen få). Tenk hvordan virkeligheten faktisk ser ut, om vi bare kunne prøvd litt til, det lille ekstra.

I stedet er det bare frykt og bekymringer som har holdt meg tilbake. Usikkerheten har bare vært smerte. Det begrenset meg, og det var ikke noe jeg kunne gjemme meg bak, eller unngå. Men det må fortsatt være et bevisst valg å begynne å bevege seg fremover og ikke la dette ødelegge livet, må det ikke?

Utseende, klesstil, religion eller personlighet. Uansett hva folk prøver å velge som kan tråkke deg ned. Så vil alltid du være den som passer best i ditt eget skinn. Og det er ikke din feil om noen hater, det er heller dem som ikke helt har funnet plassen sin. For kjære vene, det har da vel for F ikke noe å si om hvor mange likes/followers du har, hvilken str eller klesmerke du har. Hva med å ha en god helse? Gode venner, en god familie og et lykkelig liv, istedenfor plastikk fantastisk? Som i bunn og grunn bare er kopier..

Du er vakker. Du er god. Du er ærlig. Du er lojal. Du er ekte. Kjære alle sammen. Negative ord prøver å komme seg inn i hodet ditt, ja. De vil prøve å manipulere deg så mye at du til slutt vil tro på ordene. Men husk det når jeg sier det, ord kan skade, men ikke drepe. Ordene som før pleide å såre deg, er bare drittprat fra en annen dritt. Og husk på det! Til slutt, la vær å sammenligne deg selv med andre. For det er du selv som er din sterkeste konkurrent.

Xoxo

6 kommentarer
03.11.2016

Mimre


Dere får ha unnskyld for rotet i bakgrunn. Men sånn har seriøst soveromsgulvet mitt sett ut så lenge jeg kan huske!

I går kom foreldrene mine på besøk, bare for å spise litt mat og ses (da det er lenge siden sist). De kom med denne jakka til meg, og den er så elsk! Fikk masse annet nyttig og fint av dem, så nok en gang, tusen takk parents!

Av min bedre halvdel fikk jeg et nytt videokamera! Skal filme med det en dag, så får vi se hvordan resultatet blir. Jeg fikk i tillegg disse 2 vakre blomstene, som virkelig satt som et skudd her:

(Møkk på speilet og! Her kommer virkelig sannhetene frem dere, hah!)

Jeg er evig takknemlig!

Xoxo

6 kommentarer
27.10.2016

Happy birthday to me!


I dag fyller jeg 23 år, så i dag feirer jeg meg og hva jeg vil bli. Den søsteren, datteren, tanten, kjæresten, vennen jeg er. Og moren jeg en dag vil bli!

Jeg er takknemlig for livet. Jeg er takknemlig for foreldrene mine som fikk meg hit jeg er i dag, og som har oppdratt meg til å bli en jordnær og flott dame. Jeg er takknemlig for alle gode mennesker jeg har rundt meg. Jeg er takknemlig for den svært støttende og gode samboeren min, og jeg er takknemlig for denne dagen.

Så gratulerer med dagen til meg! Jeg ønsker flere år med glede, kjærlighet, latter og en god helse. Jeg ønsker styrke og visdom i de møtende dager, og suksess i alt jeg gjør på denne dagen.

Xoxo

6 kommentarer
26.10.2016

A little celebration


I går fikk vi besøk av Silje og Pål. Og fy flate som vi koste oss! Jeg tok selvfølgelig ikke så mange bilder, da tiden fløy fort og vi hadde det så gøy. Jeg har ikke bursdag før på Onsdag, så derfor tok vi en liten mini feiring i går, og det var så verdt det. Vi snakket i timesvis om ALT. Vi gamet litt, kjørte rundt i stua med classywalk, faktisk! Vi så på vines og folk som driter seg ut på YouTube, men hallo? Vi lo så mye atte fyy!

Jeg hadde på forhånd lagd både hjemmelaget pizza, mini muffins, rullekake med sjokolade og marshmallows, og fryste lollipops med sjokolade og jordbær biter.

Og vi alle ble så stappa, haha! Tusen takk for en kjempe herlig kveld dere<3 Denne dagen vil komme langt fram i minneboka.

Hvordan har helgen din vært?

Xoxo

6 kommentarer
23.10.2016

5 ting å gjøre sammen med partneren din


Mange par liker å gå ut (du vet, den "tradisjonelle" middag og kino) for å få en sjanse til å koble av litt i den alt for stressende hverdagen. Men en kveld hjemme kan bidra til en mye mer intim forbindelse ved spisebordet, sofaen, og spesielt under dyna.

Jeg tenkte å dele noen ideer til hva man kan gjøre hjemme, sammen med partneren<3

Hjemme spa:

Sett sammen en liste over spa relaterte aktiviteter som massasje, pedikyr og alt det andre som høres ut som en morsom aktivitet. La kjæresten din plukke ut de som h*n ønsker å nyte, den dagen. På slutten, så vil dere begge føle dere roligere, bedre og friskere!

Gaming:

Jeg elsker å spille! Og er som oftest en du ikke ser gir seg, før det sitter. Uansett, hvis du liker å game, utfordre kjæresten på en head-to-head match, som gjerne kan gå over hele natten, til du blir lei. Uttrykket i ansiktet hans vil være uvurderlig når du forteller ham at du vil game etter middagen. Det vil være verdt hvert minutt av spillet!

Filmkveld:

Forbered popcorn og krydre dem med smaker som dere elsker. Kjøp filmer (fordi nedlastning er ulovlig) som dere vil både nyte og huske. Kanskje det er koseligere på soverommet? Rigg til, og tadaa: cozymode!

Lag middag sammen:

Det her er favoritten min! Her kan vi både samarbeide, le og tulle. Jeg har det så gøy på kjøkkenet sammen med F. Og vi hjelper gjerne hverandre hver gang. Lage spennende mesterverk som vil begeistre smaksløkene våre!

Gå tur sammen:

Har dere hund så er dette et pluss! For da har man faktisk en grunn til å komme seg ut på tur, haha. Ihvertfall, vi pleier å gå i skogen, her er det helt fantastiske syn å møte! Og atmosfæren blir liksom noe heelt annet. Det er terapi for oss begge, og vi stresser sånn typ 0! Det er så kos.

Ellers er det overhodet ikke ulovlig å bare skru av alt som gjør dere distrahert, krype under dyna og la det som skjer, skje..

Har du og kjæresten gjort noen av disse?

Hva pleier dere og gjøre?

Xoxo

8 kommentarer
20.10.2016

Gårsdagens innlegg


Edit: dette innlegget ble publisert i går kveld, men noe gjorde at det ikke ble publisert. Så here you are!<3

God kveld i stugu. Nå er jeg stappmett etter middag, kake, og litt mer kake.​

Vi har hatt storfint besøk av svigermor og Viciy. Det er alltid godt med litt besøk av nære og kjære.

Jeg er en Internett shopper, noe mange kvinner er i dag. Men hallo? Det er jo så lettvint. Klikk, klikk og det er på vei! Og når jeg ikke har penger å bruke, så har de fleste shopping sider et lite hjerte under hvert produkt, sånn at det kan lagres, til penger er tjent inn, hehe. Så jeg tenkte at jeg kunne vise dere noen av produktene jeg ønsker meg, men som jeg helt sikkert aldri kommer til å kjøpe. Sånn er det når man må prioritere riktig. Men det er noe som heter å spare Camilla..

Altså, mmm! Denne lekre kjolen skal en dag bli min. Den er så himla sexy, og ser lett og behagelig ut. Soon you will be mine!

LINK HER

Denne jakka er bomb! Helt siden bomber jakkene kom på moten, så har jeg digget dem! Denne knæsj røde jakka falt jeg for i sekundet jeg så den, elsk!

LINK HER

Min absolutt favoritt farge! Og jeg er så forelska! Jeg elsker at det er en baggy/oversized genser "kjole", for da er den perfekt nå når det begynner å bli kaldere ute, me want!

LINK HER

Adidas<3 Det mest kledelige og perfekte jeg vet om. Disse skoa er så kule! Gi meg dem nå!

LINK HER

Simpel og kjempe stilig lue. Tenk hvor kul denne hadde vært med et par lyse jeans, og en marineblå eller hvit overdel, amen!

LINK HER

Ja takk! Drit stilig bukse som jeg ville brukt så mye. Denne ser super behagelig ut, og er garantert helt awesome på! Ønske, ønske.

LINK HER

Og tilhørende topp!

LINK HER

Har du mye du ønsker deg, men ikke kan ta deg råd til?

Hva syntes du om slike innlegg?

Xoxo

4 kommentarer
20.10.2016
Design
Laget av Anette

Annonse